Feketeparduc30 kérdése:
Van sokféle marcipánom és nagyon megkeményedett, próbáltam kicsi vízzel gyúrni, mikrózni kicsit de ugyan úgy szét esik vagy csomos marad. Mit tegyek vele, nem szeretném eldobni. Gondoltam gázon össze melegítem,össze sűrűsődik gyúrásra? mit tegyek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 11:11
1/2 anonim válasza:
Melegvízzel, vagy növényi tejjel próbáld kicsit lazítani
2/2 anonim válasza:
Színes marcipán, vagy pedig natúr? Hol vetted?
Az aldi-lidl-ben kapható natúr marcipán elég jól lazítható, de a színes (cukormázat, színezéket is tartalmazó marcipánok minősége már nem biztos, hogy ugyanilyen jó.
Egyébként egy végső ötlet, ha nem sikerül fellazítani: reszeld le, és süsd bele vmi aprósüteménybe. Pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!