Édesburgonyából készült sültkrumplinak nagyon sütőtökszerű íze van? Sosem próbáltam még
Figyelt kérdés
írják hogy másabb, de ettől nem vagyok előrébb2019. márc. 2. 22:01
1/12 anonim válasza:
Es kostolas nelkul szerinted hogy leszel elmondas alapjan elorebb? 😅
2/12 anonim válasza:
Hasonlít egy kicsit a tökre is, de inkább olyan, mint egy édesebb krumpli (ahogy a neve is mutatja). szerintem nagyon finom.
3/12 anonim válasza:
Hát én egyszer csináltam héjában sütve, úgy pont olyan volt mint a sütőtök. Pomesként még nem kóstoltam, a céges kajáldában szokott lenni, de még valahogy nem volt ihletem megkóstolni, pedig tervezem.
4/12 anonim válasza:
Nem nagyon hasonlít a tökre, egyedi és nagyon finom íze van.
5/12 anonim válasza:
Szerintem valamennyire hasonlít, de mégsem teljesen ugyanolyan. Én szeretem, igaz a sütőtököt is imádom.
6/12 anonim válasza:
Egészen pontosan sült batáta íze van!
7/12 anonim válasza:
Szerintem sokkal inkább hasonlít a sütőtökre, mint a burgonyára.
8/12 anonim válasza:
A helyzet az, hogy több fajtája van. A narancssárga echte sütőtök ízű, a fehér neutrálisabb, az olyan mint egy kicsit fagyott krumpli, lila is van, de olyat még nem ettem.
9/12 anonim válasza:
Pont ugyanolyan, mint a sütőtök.
10/12 anonim válasza:
Ízben hasonlít a sütötökre is meg sült sárgarépára is, de csak hasonlít.
Ha kipróbálod, hogy sütsz batátát, sütötököt meg sárgarépát is, akkor nagyon észre lehet venni a különbséget.
Fagyott krumplira viszont egyáltalán nem hasonlít, az teljesen másféle ízü!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!