Mi történik ha napokig nem eszek ?
Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni ezt . Mondjuk ha nem eszek 4 napig akkor mi történik. Mellette persze lenne egy kis sport .
16/L
2020. dec. 17. 16:34
1/7 anonim válasza:
Leesik a vércukrod és a vérnyomásod, szédülsz, hányingered lesz, fájni fog a gyomrod és a fejed, elájulsz, kilyukad a gyomrod, elfekélyesedik, meghalsz. Biztos, hogy ezt akarod?
2/7 anonim válasza:
Semmi jó. Nem véletlenül éhezik meg az ember viszonylag gyakran.
3/7 A kérdező kommentje:
Ezt szeretném. .. Itthon úgysem kapok rendesen enni , úgyhogy szerintem menne ...
2020. dec. 17. 17:05
4/7 anonim válasza:
Akkor csináld. Valószínűleg annyira éhes leszel hogy még a kartonpapírt is betolnád legszívesebben egy kis sózást követve. Ha összejön a 4 nap, akkor mehetsz is pszichológushoz, mert komoly mentális problémáid vannak, amik kis felerősödés után könnyedén vezethetnek halálhoz.
5/7 anonim válasza:
Ok, akkor várom, hogy majd írj a kórházból, ha esetleg nem haltál meg, nem estél kómába... Le fog állni az összes szerved! Most komolyan! Tudom, hogy tini vagy még, de azért ennél több eszednek kéne lenni...Nem értem, hogy lehetsz ennyire buta?!
6/7 anonim válasza:
Éhen halni nagyon nehéz, kb 3-4 hétig tartó, pokoli fájdalmakkal járó folyamat.
A következő három hétben lesz időd, és úgy látom interneted is van, olvasd el ezt.
7/7 anonim válasza:
Egy sportoló, életmódtanácsadó ismerősöm ma fejezte be a 3 napos, 0 kalóriás böjtöt. Rendszeresen csinálja, jól van, ez hozzá tartozik az egészséges életmódhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!