Van olyan étel, aminek az illatától/szagától rosszul
vagytok?
Figyelt kérdés
Pl. Én a nyers csirke szagától kivagyok, kb 1-2 éve kezdődött. (csak csirke)
Amikor főzök/sütök csirkés ételtt, akkor is próbálok messzebb kerülni tőle. Tegnap szomszédtól kaptunk csirkét, apám megpucolta, nekem el kellett csak mosnom jobban és csomagolnom, de mikor behozta, akkor annyira megcsapott a szaga, hogy 3 órán keresztül böfögtem-mivel más nem jött ki.
Lehet azért, mert sikerült 1x romlot csirke húst venni, aminek jó kis bukéja volt.
Soha nem éreztem, hogy a nyers csirkének bármilyen szaga lenne 🤔
Amúgy nekem rengeteg ilyen van! Minden gombás, halas, káposztás dolog, cékla, uborka, rántotta, hagyma, (kávé, sör, bor) paradicsom, sütőtök, sárgadinnye, kocsonya... Annyi minden van, nagyon messziről kerülöm őket ha nem akarok rosszul lenni
2020. dec. 16. 16:18
22/32 Mansour válasza:
Semmilyen friss étel vagy alapanyag szagától sem undorodom. Még annak a szagától sem, amit megenni nem biztos, hogy megennék. Az meg teljesen természetes, hogy a romlófélben lévő csirke vagy más egyéb dolog szagától undorodik az ember.
2020. dec. 16. 16:36
23/32 anonim válasza:
Főtt, sült paprika. Görögdinnye.
2020. dec. 16. 17:31
24/32 anonim válasza:
Égett tej (édeskés, gyomorforgató), bárányhús (olyan markáns istállószaga van), Unicum (gyógyszer), római kömény (nem tudom leírni, de borzalmas), rozmaring (penészes kenyér íze van), kelkáposzta és kelbimbó (fingszaga és íze van), ecsetes almapaprika (szintén kertibudi szagú)
2020. dec. 16. 17:36
25/32 anonim válasza:
Nem vagyok rosszul egy étel szagatol sem, de a májat pl nem szeretem se szagolni, se megvenni.
2020. dec. 16. 18:43
26/32 Sunshinedoll válasza:
Múltkor elsétáltam egy grillcsirkés bódé mellett, majdnem elhánytam magam. De egyébként a disznóhúst se szeretem, akárhogy van elkészítve, egyszerűen mindig büdösnek érzem.
2020. dec. 16. 19:33
27/32 anonim válasza:
Máj 🤢
Meg mikor a tepertőt kisütik vagy mit csinálnak vele...
2020. dec. 16. 20:00
28/32 anonim válasza:
Kelkáposztafőzelék. Konkrétan hányingerem lesz, ha megérzem.
2020. dec. 16. 20:51
29/32 anonim válasza:
Édeskömény
2020. dec. 16. 21:34
30/32 anonim válasza:
Máj és brokkolikrémleves (pároltan és nyersen szeretem, csak ezzel van bajom)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!