A sutotok hejat meglehet enni vagy csak a belsejet szoktatok? (Sutes utan)
Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 10:49
1/7 anonim válasza:
Elvileg ehetö a héja is, de a legtöbb fajtánál kemény marad, kivéve a hokkaidot.
2/7 anonim válasza:
Gyerek koromban megettem szorostol-borostol … ma mar csak kikanalazom a hejabol.
3/7 anonim válasza:
van olyan tök aminek ehetőre fő/sül a héja
4/7 anonim válasza:
Én csak a belsejét szoktam. De a hokkaido-nál kb. hártyavékony a héja sülés után, és prímán lejön.
5/7 anonim válasza:
Dobosit szoktam sütni, de a héját nem szoktam megenni.
6/7 anonim válasza:
ÓÓó, a dobosinak atomkemény a héja, mi baltával vágjuk félbe. :-D :-D
Viszont az íze annak a legfinomabb szerintem!
7/7 anonim válasza:
Igen, nagyon finom. Idén hála istennek jól termett. Baltát nem használok. Egy hosszú kés és kisebb kalapács elég. Sokszor az sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!