11/13 anonim válasza:
Én pl. csak napi kétszer eszem, dél körül kiadós reggeli, aztán 6-7 körül a főtt vacsi. Nekünk a vacsora a főtt étel, mert csak munka után van időm főzőcskézni. A héten volt rakott brokkoli, töltött sült csirke rizibizivel, a csirke maradékából kínai sült tészta, ma lazacfilét eszünk krumplipürével, holnap csinálok lasagne-t. Minden vacsorához eszünk valamilyen salátát is sok zöldségből.
12/13 anonim válasza:
Vacsorára mindig hideg ételt, általában egy szendvicset vagy salátát, teával.
13/13 anonim válasza:
Sajtos zöldsalátát szoktam keverni szezonális zöldségekből és gyümölcsökből, mellé teát vagy ritkábban tejet iszom, ropogtatok hozzá valami kekszfélét és elmaradhatatlan egy kis csoki is, mert javíthatatlan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!