1/13 anonim válasza:
Vagy egy csésze tejes kukoricapelyhet, vagy margarinos kenyeret paradicsommal,uborkával.
2/13 anonim válasza:
Mindennap mást. Ma koreai zacskós levest pl
3/13 anonim válasza:
Általában este eszek főtt ételt, így praktikusabb.
4/13 anonim válasza:
Általában későn ebédelek, ezért nem nagyon szoktam vacsorázni. Ha éhes vagyok, akkor nasizni szoktam pl. egy kis sajtot vagy szűk marék mogyorót, mandulát.
5/13 anonim válasza:
Én nagyon válogatós vagyok, így én csak 2-3 féle ételt: ciprusos kalácsot eszek sárgabaracklekvárral megkenve, vagy mézes gabonapelyhet vacsorára (vagy ritkábban nosztalgiakiflit).
6/13 anonim válasza:
Èn gyümölcsöt szoktam, néha görög natúrjoghurttal. Vagy salátát, ha éppen van.
7/13 anonim válasza:
dr.Cat!
Milyen az a ciprusos kalács?
8/13 anonim válasza:
Este mar csak nasizni szoktam ... egy kis napolyi, neha egy kis sosmogyi es a nagy klasszikus Pilota keksz.
10/13 Deák Dominik 2020 válasza:
Semmit, ebéd után már csak nassolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!