Van olyan aki tudodja mi az a naspoja?
Figyelt kérdés
Én tudom. Nekem ez egy olyan természetes dolog mint az alma. (Van naspoja fánk)
De ha pl felhozom valakinem kevesen tudják mi az.
Ti tudjátok?
#Naspoja
2020. nov. 21. 16:19
14/25 anonim válasza:
#12-nek:
amikor eléggé érett, akkor édes.
15/25 anonim válasza:
a legkésőbb érő gyümölcs a kertemben. Minden nap eszem róla annyit, amennyi már kellően puha. Sajnos a földön is van rengeteg, de senki nem hajol le érte, pedig nagyon finom. Valaki bedumálta a családnak, hogy fosat..hát engem még nem láttak szaladni.
Japán naspolyát ne ültessen senki, mert ugyan óriási a termése, de nem finom. Nekem csak a Szentesi rózsa vált be, a japánt kivágtam. Még a piacon sem láttam, eladhatatlan.
17/25 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, szinte nosztalgikus érzés fűz hozzá. Gyermekkoromban a nagyszüleimnek volt fájuk. Falun lakom, még utcára ültetve is látok. Maga a fa/bokor is dekoratív.
18/25 anonim válasza:
#15 Én a naspolyát annyira nem szeretem, viszont a japán naspolya valami isteni. Mint a barack, csak még finomabb. egyszer vettem a Tescoban, megpróbáltam magról szaporítani, de sajnos az összes kipusztult, azóta se láttam sehol.
20/25 anonim válasza:
Tudom mi az, de soha nem ettem olyat.
Árulják a zöldségesek és a boltok mikor szezonja van, vagy csak az tud hozzájutni akinek van a kertjében?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!