Pizzaszakácsként mennyit lehet kérni megyeszékhelyen működő pizzériában?
Figyelt kérdés
Közepesen forgalmas hely, felfutóban van, és van jó pár év tapasztalat a hátam mögött mint pizzás.2020. nov. 18. 14:08
1/7 anonim válasza:
Nem mindegy melyik megyeszékhely...
De olyan netto 1300-1500/óra reális. Nálunk legalábbis. Én is étteremben dolgozom, nagyon keményen forgalmas, főleg most. Attól is függ, hogy csak pizzát csinálnak, vagy van más részleg, ahol esetleg üresjáratban segíteni kell. Stb.
2/7 anonim válasza:
Miért nem mész ki külföldre, miért bohóckodsz itthon 200 ezerért?
Hawerom pizzaszakács Izlandon, átszámítva 700-800 ezeret keres, mikor jobb volt az Izlandi korona akkor meg volt neki a milla is. Viszont ezt a lóvét elérheted Ausztriában is.
3/7 A kérdező kommentje:
Az ország keleti szegletében.
2020. nov. 18. 17:28
4/7 anonim válasza:
2-es: pl. család miatt? Nyelvtudás hiánya miatt?
Egyébként a kontextusodból nálad sem az jön le, hogy norvégiában dolgozol építkezésen 2.000.000-ért.
5/7 anonim válasza:
Valahol igazad van, bár a nyelvtudás nem hinném, hogy ürügy kéne, hogy legyen. Nyelvet meg lehet tanulni, haverom egy szótárral ment ki 0 Angollal Izlandra. Én nekem elég amit keresek, bár 200 ezer lenne akkor biztosan más melót keresnék.
6/7 A kérdező kommentje:
Voltam már külföldön éveket. Elég volt.
2020. nov. 18. 18:44
7/7 anonim válasza:
1-es vagyok. Szintén keleti részről. Szóval akkor kb. reális, amit írtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!