Valaki mindja meg miert faj a hasam dieta utan?
Figyelt kérdés
Akárhányszor úgy érzem le kéne dobni egy ket kilot, elkezdek figyelni az etkezesemre, visszaveszek a mennyiségből, no nem drasztikusan, viszont szigoruan tartom. Van heti egy csalo nap, amikor mondjuk eszek egy pici rantott hust sultkrumplival es elkezd tole csikarni a hasam. Vagy elkezdek erzekeny lenni a szőlőre, pirospaprikara, azösszespaprikára, kolbaszra? Hat fetrengek ugy faj a hasam ezektol, elotte semmi bajom nem volt2020. nov. 16. 18:26
11/15 anonim válasza:
A másik meg, hogy ha a szénhidrátokat túlságosan lecsökkented, az tipikusab ilyen tüneteket okoz!
12/15 Sunshinedoll válasza:
Semmi meglepő nincs abban, hogy a zsírban kisütött/tocsogó ételektől fáj az ember hasa. főleg akkor, ha mondjuk előtte hetekig nem evett ilyesmit.
13/15 A kérdező kommentje:
Én értem, hogy a magasságomhoz hiperszuper fe a derekam meg leszakadt mert a mellem E kosaras ugyanis annyira szeremcses vagyok h melllre es konyhasneni karokra hizok mikozben a labam piszkafa🤣🤣
Egyebkent, igen jogos. A szenhidratot csokkentettem drasztikusan. :(
Utolsó kommentelő: heti egyszer van csaló napom, illetve se nem a szolo se nem a paprika nem tocsog a zsirtol
2020. nov. 17. 17:10
14/15 A kérdező kommentje:
Egyebkent kaloria szamolashoz a Yazio nevu alkalmazast hasznalom hiszen ott szepen nyomon tudom kovetnj az egeszet. Remelem hasznomra valik
2020. nov. 17. 17:17
15/15 A kérdező kommentje:
Amugy megegyszer koszonom mindenkinek a segitseget, valoszinuleg a szenhidrat hirtelen megvonasa viselt meg. Durva mennyi tunetet tud okozni, viszont mostanra átállt a szervezetem es minden rendben! :)
2020. nov. 21. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!