Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Valaki mindja meg miert faj a...

Valaki mindja meg miert faj a hasam dieta utan?

Figyelt kérdés
Akárhányszor úgy érzem le kéne dobni egy ket kilot, elkezdek figyelni az etkezesemre, visszaveszek a mennyiségből, no nem drasztikusan, viszont szigoruan tartom. Van heti egy csalo nap, amikor mondjuk eszek egy pici rantott hust sultkrumplival es elkezd tole csikarni a hasam. Vagy elkezdek erzekeny lenni a szőlőre, pirospaprikara, azösszespaprikára, kolbaszra? Hat fetrengek ugy faj a hasam ezektol, elotte semmi bajom nem volt

2020. nov. 16. 18:26
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Probalok tobb zoldseget gyumolcsot enni, mert alapvetoen húsevő vagyok, de ez a hasfajas...nem kifejezetten a gyomrom, hanem a koldokom koruli resz az ami annyira faj, h a ferekamba is kisugarzik
2020. nov. 16. 18:35
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Mennyi kalóriát viszel be a diéta alatt?
2020. nov. 16. 20:06
 3/15 A kérdező kommentje:
Ma speciel kb 1000kaloriat vittem be
2020. nov. 16. 20:12
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Hint: a diétázós időszakban nem eszel elég zsírt, nem működik megfelelően az epéd, és mikor betolsz valami zsíros cuccot mégis, akkor elkezd fájni.

De ez csak tipp, nem vagyok orvos. Az biztos, hogy a zsírokat nem szabad teljesen kiiktatni az étrendből. Vannak esszenciális zsírsavak, amiket mindenképp be kell vinni (ugyanúgy, ahogy esszenciális aminosavak is vannak, ezért nem elég pl. csak sárgaborsóból vinni be a fehérjét, hiába van benne sok).

2020. nov. 16. 20:15
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
1200 kalória a max, az alá nem lehet menni. Amúgy 1-2 kilót ingadozik a nap folyamán, úgyhogy felesleges annyit "ledobnod"
2020. nov. 16. 21:11
 6/15 A kérdező kommentje:

Jaj, istenem.. 1kg ingadozik rajtam tudom en eut jol. Nyilvan azon felul szeeretnem, ne csinaljuk mar ezt 🤣

Ha 1200a max akkor annal tobbet nem ehetek?! Ha 1200 a minimum akkor annal kevesebbet ne egyek? Csak a felre ertesek elkerulese vegett kerdem

2020. nov. 16. 22:06
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
1200 kalória a minimum, annyit kell minimum kell enned, vagy különbem beindul a jojó effektuk
2020. nov. 16. 22:23
 8/15 A kérdező kommentje:

Na ez nagyon jo tanacs, hajlamos vagyok azt gondolni, minnel kevesebb kaloria annal gyorsabb tartosabb fogyas.

Koszonom szepen! :))))

2020. nov. 16. 22:34
 9/15 A kérdező kommentje:
176cm vagyok 59 kg jelenleg. 5kg minusz a cel de annak is orulok ha egy ket kili lemegy gyorsan
2020. nov. 16. 22:37
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

Én 160 cm vagyok és ami alá nem megy súlyom az 58kg igaz nem fiatal vagyok hanem 40+ mert kor is számít .

De neked szerintem teljesen jó a magaságodhoz ez súly 59 kg minek fogyoznod.

2020. nov. 17. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!