Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ebéd amiben van csirkecom?

Ebéd amiben van csirkecom?

Figyelt kérdés

Van itthon csirkecomb , de nem szeretnék pörköltöt főzni . Valami más ötlete van valakinek? Mindenre vevő vagyok . Nincs allergiám.

Köszönöm.

2020. nov. 12. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tepsiben süsd meg befúszerezve
2020. nov. 12. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
61%

Vagy fejtsd le a csontról a húst a bőrét piritsd meg külön isteni

A husikat befüszerezed és finom gyrost lehet belőle csinálni

2020. nov. 12. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Bazsalikomos csirke

Hozzávalók: csirkecomb, paradicsomszósz, hagyma,liszt,leveskocka, bazsalikom, só, bors,füstölt sajt, rizs

Elkészítés: a csirkecombokat sózod, borsozod, kicsi lisztbe forgatod. Kicsi zsiradékkal elő kell sütni, én a gázon szoktan, olyan edénybe, ami süthető.

Ha ezzel megvagy, akkor kiveszed a combokat, a visszamaradt zsiradékon hagymát dinsztelsz, aztán felöntöd a paradicsomszósszal. Én egy pici vízben (kb 0.5 dl) feloldok egy húsleves kockát, azt hozzáöntöm a szószhoz. Ekkor még kell bele kis bors, plusz a bazsalikom. Mikor ez megvan, akkor helyezd bele a szószba az elősütött combokat és lefedve addig süsd, amíg meg nem puhulnak a combok. A vége felé vedd ki, reszeld rá a füstölt sajtot és pirítsd a tetejére. Köretnek én rizst szoktam készíteni, de akár tésztával, bulgurral is lehetenni.

2020. nov. 12. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Én sütozacskoba szoktam tenni, fűszerek, pár gerezd fokhagymaval és hagymaval. A végén ropogósra sütöm. (zacskó tetejét kivagom az utolsó 10 percre).
2020. nov. 12. 22:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Sima tepsis csirkecomb?

Bármilyen zöldség, rá s csirkecomb, fűszerek kis víz alá olaj alufólia és megsul 🤷‍♀️

2020. nov. 13. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!