Király receptek rákkal vagy marhahússal?
Figyelt kérdés
Imádom a rákot, és szívesen készítenék otthon is ilyen ételeket ha vannak kedvenc recepteitek, olyan kaják amiket szoktatok készíteni?2020. nov. 1. 16:32
1/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Tegnap csináltam ázsiai paprikás bélszínt. Csikokra vágott hagymát és színes kaliforniai paprikat megpiritasz, majd pici vizzel fedo alatt párolod. Ízlés szerintire sütöd a csikokra vágott bélszínt, hozza adod a hagymás paprikához, felöntöd hoisin szósszal és összemelegíted.
4/7 anonim válasza:
Marha carpaccio … tul sok mindent nem is kell vele csinalni, csak megenni :)
5/7 anonim válasza:
tatár beefsteak-et nem tudom, h próbáltad-e már. Én meglepődtem rajta, hogy milyen finom pedig úgy voltam vele, h fúj nyers hús... :D
rákból eddig csak illatos garnélát próbáltam salátával.
6/7 anonim válasza:
Wellington bélszín
Fuszervajas homar
7/7 anonim válasza:
Hát nekem rákosan már mindegy lenne mit eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!