Melyik novenyi tejest szereted jobban es miert?
Figyelt kérdés
Valahogy nem talalom olyan finomnak a kavem vagy a muzlim. Melyikekre eskudtok? Egyszer elis ment akedvem tole minor kokusz tejet vettem es masnap mar nyulos volt...2020. okt. 24. 00:54
1/9 anonim válasza:
Zabtejjel vagy vanilias rizstejjel. Utobbival nagyon finom, ha alapvetoen szereted a vaniliat, elobbivel meg szimplan jo :D (A kave, mashoz nem hasznalok tejet.)
2/9 anonim válasza:
A kókusz- és a mandulatej nem jó. A zab-,szója-,rizstej nagyon finom. A zab- és rizstejszín is nagyon jó ízűek.
4/9 anonim válasza:
Zab, szója, mandula, kókusz. A rizsitalnak utóíze van, ami a fenistilre hasonlít, mellesleg viszonylag sok arzént tartalmazhat, úgyhogy annyira nem jó.
5/9 anonim válasza:
Nekem az abszolút kedvenc a zab, utána pedig a rizs. A kávét általában zabbal iszom, illetve rakok még bele karamellás-vanilliás cukrot (kotányi, fuszermalom szerusegben kaptató), számomra az a tuti :)
6/9 anonim válasza:
Nekem rizstejjel izlik a legjobban, azzal hasonlit szamonra legjobban a tejre az adott ital. En az aldis zold dobozosat veszem, ez a legfinomabb, meg a the bridge vanilias rizsteje.
9/9 Sunshinedoll válasza:
Kókusztej. Az a "legzsírosabb", kávéba szerintem csak az a jó - nekem. Müzlivel nekem mindegy, de mivel a kávé miatt kókusztejet veszek, így mindenhez azt szoktam használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!