Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Utalod vagy szereted a Kólát?

Utalod vagy szereted a Kólát?

Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 16:16
1 2
 1/12 anonim válasza:
79%
Szeretem,ha nem iszom nagyon hianyzik
2020. szept. 14. 16:17
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Imádom.
2020. szept. 14. 16:23
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Ritkán iszom szensavas üdítőt, de azok közül a kóla a kedvencem. Az eredeti. A cukormenteseket utálom.
2020. szept. 14. 16:27
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Gyerekkoromban egyenesen imádtam.Csóró családba születtem, ünnepnapnak tekinthettem ha ihattam néha, valószínű, hogy ez adta a varázsát. Később, dolgozó emberként már inkább azért iszogattam néha, hogy a fáradtságot elnyomjam vele.Azután amikor egy nagyobb kihagyás után újra elkezdtem sportolni akkor elkezdtem tudatosabban táplálkozni. Fél liter normál kólában majdnem 60 gramm cukor van, az rengeteg, ezért száműztem az étrendből. Néha iszogattam cukormenteset utána, kezdetben nem nagyon tetszett, azután annyira megszoktam, hogy az eredetit már nem is tudom meginni, annyira émelyítően édesnek tűnik.Az utóbbi években pedig áttértem a kávéra de azt is csak cukor nélkül iszom.Egyébként a régi kóla annyival finomabbnak, zamatosabbnak tűnik nekem a mostaninál, hogy azt nem tudom csak arra fogni, hogy az idő múltával megszépülnek az emlékek. Szerintem azóta változtattak a recepten, lebutították,hogy költséghatékonyabbá tegyék a gyártást, ez történt a sörökkel is amikor elkezdtek kukoricagrízt keverni bele.
2020. szept. 14. 16:46
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Szeretem
2020. szept. 14. 18:11
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Imádom, de csak zérót iszok.
2020. szept. 14. 18:46
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Soha nem szerettem
2020. szept. 14. 20:25
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

Nekem olyan a kóla, hogy kb évente 2x veszek egy fél literest, vagy dobozost és nem is szoktam az egészet meginni.

De más szénsavas üdítőt sem nagyon iszom, kb évente 4alkalom, abból 2 kóla.

2020. szept. 14. 22:17
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Napi egy 2.5 literes fogy el átlagosan, szerintem megválaszoltam ezzel a kérdést is.
2020. szept. 15. 04:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Imádom!
2020. szept. 17. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!