Szokott könnyezni a szemed hagymavágás közben?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit teszel ellene?2020. okt. 6. 17:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
52 szavazat
1/13 anonim válasza:
Igen. Semmit nem teszek ellene, annyira azért nem zavar, hogy tegyek is ellene valamit.
3/13 kicsibarany válasza:
+1 szavazat az úszószemüvegnek, nagy mennyiségnél én is használom
5/13 anonim válasza:
Nekem csak allergiaszezonban kritikus, mikor amúgy is gyulladt a szemem és könnyen irritálhatók a nyálkahártyáim. Ilyenkor inkább bolti tubusos vöröshagymakrémet használok. Az úszószemüveget próbáltam, de nekem egy fikarcnyit sem segít, szerintem az orromat is ingerli a hagyma gőze. Majd megpróbálom FFP-s maszkkal kiegészíteni :-)
6/13 anonim válasza:
Hagymája válogatja. Van, amelyiktől semmi bajom, más példányoktól az agyam is kifolyik. Ilyenkor égő szemekkel anyázom azt a barmot, aki először megkóstolt egy szájbavert virághagymát és konyhai felhasználásra alkalmasnak ítélte.
7/13 anonim válasza:
#6: a nagyanyám egyszer tévedésből a tavasszal fölszedett, spájzban félretett tulipánhagymából próbált lecsót főzni. Vágta fel a hagymát, és nem értette, hogy miért nincs ereje...
8/13 anonim válasza:
Én ventilátort használok. Oldalról fúj rá az arcomra és nincs az a hagyma ami megsirat.
10/13 anonim válasza:
Ne sírj, majd Laci bácsi nyom egy puszit a homlokodra.. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!