Hogy tartositsam?
Figyelt kérdés
Erdei kirandulasunk soran rengeteg szelidgesztenyet talaltunk. Egyszerre elfogyasztani lehetetlen, sutottunk belole de meg mindig nagyon sok van. Hogy lehetne tartositani, hogy ne szaradjonki es ne is peneszedjen?2020. okt. 4. 18:27
2/2 anonim válasza:
Egy ideig azért eláll, kb egy hetet ha jól szellőző helyen van.
A szárazság ellen én mindig először főzni aztán pirítani szoktam, így nagyon omlós.
Mondjuk azért én megfőzném a felét gesztenyepürének ha nagyon sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!