Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan tartósítsam a répát?

Hogyan tartósítsam a répát?

Figyelt kérdés
Kaptam egy jó barátomtól egy kis szál répát, egészen kicsi. (pucolatlan). Szeretném emléknek megtartani, de nem tudom, hogy hogyan lehetne tartósítani. Valakinek van valami tuti tippje? Köszi :)
2014. máj. 25. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nagyon kicsi, akkor szárítással / nyomtatással, mint az iskolában mikor leveleket kellett préselni.


Csak gyakrabban kell cserélni körülötte a papírt, és tovább tart.

De minden további nélkül kiszárítható és tartósítható préseléssel.

2014. máj. 25. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
tedd olajba!
2014. máj. 25. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezt az olajosat hogy? Egy kis üveg olajban tartsam?
2014. máj. 25. 13:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, veszel egy helyes kis fiolát/üvegcsét, amibe belefér, feltöltöd olajjal és légmentesen lezárod.Ha biztosra akarsz menni, le is viaszolhatod a lezárórésznél.
2014. máj. 25. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!