Milyen ételt sütnél, főznél gyerekekkel?
ja, meg kókuszgolyót is ügyesen csinálnak :-)
Főzni még nem tudunk együtt :-D
Mi éppen ma "sütöttünk" együtt pogácsát.
2 és 6 éves. A kicsi próbálta nyújtani és együtt szaggattuk. Aztán amikor már megunta/meguntam, akkor adtam az újra gyúrandó szélekből neki gyurmázni.
A 6 éves már jól tud szaggatni, tojással kenni, sajtot szórni...
Én 6 évesen flódnit sütöttem amikor egyedöl vtam.
By Fanny
Pux
Én is panírozni szoktam vele, már 6 évesen gyönyörűen panírozta a húst.Most, 8 évesen már ő készíti ki az alapanyagokat is a paníredényekbe.
Főzni nemigen engedtem, mert féltem, hogy ráfröccsen,-löttyen a forró étel, de a sütiknél rengeteget segített: felverte (az általam szétválasztott) tojásfehérjét a géppel, szépen kimérte digimérlegen a hozzávalókat (persze némi segítséggel, nehogy cukor helyett sót mérjen, stb.)és élvezettel tapicskolta/gyúrta a tésztákat, szaggatta a linzert. A tojással való kenés nekünk nem sikerült, rengeteg került a sütik közé és sütés közben büdösen égett. A kenegetés még mindig nem megy neki, ellenben már hatalmas vehemenciával dagasztja a kelt tésztát :=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!