Miért vesznek az emberek magvas szőlőt, amikor van magnélküli is?
Mert semmi bajom nem lesz a magtól,ha szétrágod még egészséges is .
Mert nem zavar egy pár mm-es mag,akkor sem ha lenyelem.
Mert mag nélküli szőlőt nem mindenhol lehet kapni ,és gondolom nem ugyanannyiba kerül mint a hagyományos szőlő.
Köszönöm a válaszokat.
#4 tudom neked ajánlani a cotton candy, azaz vattacukor szőlőt, ami nem csak magnélküli de isteni finom édes is. Nagy roppanós szemek, legjobb!
Görögdinnyével is feltehetted volna a kérdést.
Több oka is lehet:
-ára kedvezőbb
-finomabb (rengeteg féle csemegeszőlő fajta létezik, kinek mi jön be)
Márpedig a szőlőnek magja van, csakis úgy érhetnek el magnélkülit ha valamit módosítanak rajta, a természetes valója magvas.
Ha semmit nem módosítok akkor a büdös életben nem lesz mag nélküli szőlőm, akármennyit is termesztek.
Egyszer módosítottak rajta (gondolom a korlátozás előtt) és azóta annak a tőkéit árulják, másképp magától nem nő mag nélküli.
Nem zavar, hogy évezredek óta létezik mag nélküli szőlő? Nemesítésről hallottál már ?
A génmódosított élelmiszerek , zöldség, gyümölcs nem jöhetnek be az EU-ba semmilyen módon .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!