Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik Tesco...

Szerintetek melyik Tesco sütemény finom?

Figyelt kérdés
S.o.s kellene vennem egy tortát, mindegy milyen csak ehető legyen.

2020. szept. 9. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Mindegyik jó, ha szereti az ember az adott fajtát.
2020. szept. 9. 16:39
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Biztos? Én sosem ettem innen, mindenki azt mondja hogy mű ízük van.

2020. szept. 9. 16:47
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Én egyiket se venném. Full műanyag. ☹☹☹ olvasd el az összetevők listáját! BRRRRRRR
2020. szept. 9. 16:52
 4/8 A kérdező kommentje:

Végül Stefánia torta mellett döntöttem pont ezért.

Abba nem láttam annyi műanyagot.

Egy szelet belőle elmegy.

2020. szept. 9. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
#2: Máshol sem jobb. Mindnek mű íze van. (Nálunk a Tesco-n kívül egy tortakészítőnél lehet venni, ott 10 ezer kerül megy egy torta, és az se sokkal jobb a Tescosnál). De ez mű íz már mindenre jellemező, pl. a kenyerektől elkezdve a tejszínhabig. De hát ez van, és sajnos sok esetben meg sem lehet kerülni ezt a dolgot (pl. a kenyereknél, süthet maga az ember otthon házi kenyeret bolti lisztből, az se lesz jó, ehetetlen 4-5 nap után, pedig nem is olyan régen még úgy sütöttek az emberek kenyeret hogy 1 hétig ették, csak akkor még a liszt jó minőségű volt.) A jó torta alapja a házi alapanyagok (liszt, tej, stb.). Csak párszor ettem életemben ilyen tényleg házi tortát, az nagyságrendekkel jobb volt mint akármilyen bolti. Csak azt hogyha kiszámolnánk hogy mennyibe kerül (alapanyag + munkadíj) akkor kb. 5x annyira jönne ki, mint a jobb fajta kézműves torták.
2020. szept. 9. 19:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi neked is!
2020. szept. 9. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
2020. szept. 14. 16:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm de a kérdésem kiírása után következett az a kérdés.

Ettől függetlenül hasznos volt, köszönöm!

2020. nov. 21. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!