Hogyan alakits ki cukrászdai kinálatot?
Első körben megnézném a város/falu összetételét. Idősebbek inkább a hagyományos süteményeket keresik, fiatalabbak a különlegességekre is vevők.
Először több hagyományos és pár különleges süteményt rendelnék, de mindenképpen lenne olyan ami speciális igényeknek is megfelel, mert egyre több az ételallergiás/intoleráns, és kevés helyen lehet nekik való süteményeket venni elfogadható árban.
Szerintem legyen:
1. fagyi
2. krémes dolgok, mint pl. gesztenyepüré, somlói, madártej
3. vajas sütemények, mint pl. Stefánia, oroszkrémtorta
4. gyümölcstorták
5. tojásos sütemények, mint pl. krémes
6. sós aprósütemények kg-ra
7. édes aprósütemények kg-ra
Cukrász vagy, kérdező?
Mekkora városban/faluban?
Milyen típusú a várható vevőköröd?
Rengeteg körülmény van, amitől függ a kínálat...
Nézd meg pl. a praktikák-sok-gyerekhez Móni történetét...
Abszolút nem a hagyományos vonalat viszi, és gyakorlatilag a semmiből felépített egy virágzó vállalkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!