Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Cukrászok! Hogy készül a...

Cukrászok! Hogy készül a puncsszelet teteje?

Figyelt kérdés
Próbáltam többféleképpen is, de sehogy sem lett olyan, mint a cukrászdában. Miele YouTube videóját is néztem, de nekem nagyon kemény lett. Mi lehet a baj?

2019. nov. 11. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
2019. nov. 12. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
93%
Túlfőzted.
2019. nov. 12. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet venni készen fondant.

Ha te magad akarod csinálni, akkor úgynevezett túltelített cukoroldatot kell csinálnod.

Ez azt jelenti, hogy a meleg víz sokkal több cukrot képes oldani, mint a hideg.

A forró vízben addig kell cukrot oldanod amíg befogadja a víz, majd egy tepsi hátsó felére kiöntöd és ha megdermedt, akkor késsel vagy spaklival lekaparod. Ez már olyan állagú, mint a puncs szeleten levő bevonat.

Természetesen ízesíted amivel szeretnéd. ebbe tojás biztosan nem kell, csak maga a cukor és az ízesítő.

2019. dec. 13. 01:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!