Cukrászok! Hogy készül a puncsszelet teteje?
Figyelt kérdés
Próbáltam többféleképpen is, de sehogy sem lett olyan, mint a cukrászdában. Miele YouTube videóját is néztem, de nekem nagyon kemény lett. Mi lehet a baj?2019. nov. 11. 19:11
3/3 anonim válasza:
Lehet venni készen fondant.
Ha te magad akarod csinálni, akkor úgynevezett túltelített cukoroldatot kell csinálnod.
Ez azt jelenti, hogy a meleg víz sokkal több cukrot képes oldani, mint a hideg.
A forró vízben addig kell cukrot oldanod amíg befogadja a víz, majd egy tepsi hátsó felére kiöntöd és ha megdermedt, akkor késsel vagy spaklival lekaparod. Ez már olyan állagú, mint a puncs szeleten levő bevonat.
Természetesen ízesíted amivel szeretnéd. ebbe tojás biztosan nem kell, csak maga a cukor és az ízesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!