Miért nincs feltüntetve a legtöbb cukrászda honlapján a torták ára?
Mármint nyilván,ha valakinek egyedi igényei vannak, annak egyéni díjszabása van, de ugye vannak képek a már elkészített tortákról, aminek nyilván az árát is tudják.
Hogy lehet úgy rendelést leadni, hogy fogalmam sincs mennyibe fog kerülni a termék? Még hozzávetőleges árat sem ismer az ember
Megkérdezed telefonon, emailben, üzenetben, személyesen, stb.
Gondolom az eddig készített tortákról vannak fenn képek, és mivel a többség egyedit rendel, ezért azokat nem árazzák be.
Cukrászdában dolgozom.
Ha egy csokitorta pl 550Ft/szelet akkor egy 12 szeletes torta ára 12x550Ft
A szeletek árát szorozzuk annyival, ahány szeletes tortát szeretnének. Persze, ha egyedi igény van (marcipán borítás, stb) vannak plusz költségek! :)
Kedves Kérdező! :)
Az 5-ös válaszoló vagyok. Csak el szeretném mondani, hogy nagyon szomorúnak tartom, hogy ha valaki (most teljesen mindegy, hogy épp én) ad egy normális választ, nem veszed a fáradtságot ahhoz, hogy megköszönd. Ellenben a negatív kommentekre rögtön tudsz reagálni, mintha a vitatkozás lenne a kérdésed célja. Szerintem ez tipikus megkeseredett, rossz mentalítás és remélem le fogod tudni vetkőzni egyszer!:)
Üdvözlettel
Te jó ég! Hát köszönöm, nehogy már emiatt rosszul aludj. Azért válaszoltam neki, mert kérdést tett fel felém.
Egyébként nem mentem sokra a válaszoddal, tekintve hogy a szeletek ára sincs feltüntetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!