Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen sütit készítsek az...

Milyen sütit készítsek az unokatesommal?

Figyelt kérdés
A nyáron most jön először, nagyon rég volt itt és milyen sütit ajánlotok hogy készítsük el? Ami nem mindennapi és egy "emlék" marad. Lehet palacsinta,muffin, krémes, több lapos, piskótás, keksz feleség, szelet, torta, bármi csak legyen különlegesebb a szokásosnál

2020. aug. 27. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Esetleg macaron?
2020. aug. 27. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Tiramisu torta
2020. aug. 27. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Cupcake
2020. aug. 27. 18:44
 4/6 anonim válasza:
56%
Brownie :)
2020. aug. 27. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Én Fanta szeletet csináltam valamelyik nap, nem egy gyors sütirecept, de nem nehéz lépésekből áll és finom, jól kinéző :)
2020. aug. 27. 18:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Aki a macaront ajánlotta, az szerintem nem tudja, hogy ez mennyire kva nehéz. :D Persze, különleges, de hogy csak új brahiból elsőre nem sikerülne és inkább az lenne az emlék, hogy mennyire rettenet volt, az tuti.

A Fanta szelet tényleg jó ötlet. A csakapuffin blogon van egy Bounty brownie, az isteni finom, én a reszelt túrós sütit is szeretem.

2020. aug. 27. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!