Melyik a legdràgàbb (étkezési) hal fajta?
Figyelt kérdés
Gyakran làtom müsorokban,ahol gazdag emberek fogyasztanak halat,de olyan rozsaszines szine van.
Valami füstölt hal.
Mi a neve?
És ez a legdràgàbb?Ha nem,akkor melyik?
2008. nov. 27. 13:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem lazacra gondolsz, de nem az a legdrágább. Drága nagyon a nyelvhal, a tilápia, cápafilé még drágább. Legdrágább halfajta , a vörös márna. Nehezen beszerezhető és ritka.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen a lazac lesz az.
Hogyan szoktàk enni?
Mivel kinàljàk?
2008. nov. 27. 14:41
3/3 tade válasza:
Hat en pl. szoktam fustoltlazacos ragut csinalni tesztara. Egyszeru. Veszel csomagolt fustoltlazac filet, darabokra vagod, adsz hozza tejszint egy kis borsot, hagyod hogy egy kicsit osszeforjanak az izek, majd rarakod a kifozott tesztara. Nagyon finom. Vagy en szoktam meg fustoltlazaz filet korbetakarom spenottal es ezt "becsomagolom" egy leveles tesztaba es mehet bele a sutobe :) De ahany haz annyi szokas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!