Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Aki nem szokott főzni, hogyan...

Aki nem szokott főzni, hogyan tud spórolni a kaján?

Figyelt kérdés

Kérlek, adjatok spórolós tippeket!

Főzni nem szeretnék, alkalmatlan vagyok rá.

2020. aug. 28. 18:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

kaviár, lazac, kapribogyó, avokádó, szóval semmi küli :P

(nem a rendelős vagyok, csak vicceltem)

2020. aug. 28. 23:37
 22/34 A kérdező kommentje:

Nem nagyon merek már megszólalni sem, de...

"3 napra a kaja meg továbbra sem 15 ezer, hiába hajtogatod. Vagy kérlek, vezesd le, hogy milyen tételekkel sikerült ezt összehozni! Komolyan kíváncsi vagyok."

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy ebben mi olyan furcsa! Méregdrága minden, alig veszek valamit a boltban és hopp, 5000 Ft. Aztán 1 nap alatt elfogy minden.

Tegnap például ezeket vettem: 1 tigris kenyér, 2 doboz zöldséglé, 1 zacskó Pick szalámi, 2 félliteres kakaó, 1 Maggi krumplipüré, 1 humusz, 2 kis csomag surimi és sajtok. Ezek kerültek összesen 4890 Ft-ba, és ennek a nagy része még aznap elfogyott. Szalámiból meg sajtból maradt. Úgy vélem, ezek közül semmi luxus nincs, egyik sem lazac vagy szarvasgomba. Ezek ugye reggelire, vacsorára jók, ebédre vettük kínai kaját, az még ehhez hozzájön, meg ásványvizet. Ha a kínai kaja helyett, ami 3000 Ft volt, főztünk volna, akor az TALÁN kijött volna mondjuk 2000-ből, hát ez nem valami hatalmas különbség szerintem. Kérdem én, hogy lehet az, hogy napi 5000 Ft-ot sokallotok? Hogy lehet kevesebből kijönni? Én nem ehetek örökké tésztát sajnos! És nem is vagyok anorexiás, hogy alig költsek ételre.

2020. aug. 28. 23:38
 23/34 A kérdező kommentje:
Szóval igazából nem is csak a főzésről van szó, reggelire, vacsorára gondolom más sem főz, de azok az ételek is iszonyúan drágák.
2020. aug. 28. 23:39
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

de te drága készételeket sorolsz föl, a 15 ezres pedig főz.

nyersanyagok nem kerülnek ennyibe.

amúgy tényleg nem tudsz spórolni kérdező.

2020. aug. 28. 23:51
 25/34 A kérdező kommentje:
Hát nem! Nem is tudtam soha.
2020. aug. 29. 00:05
 26/34 anonim ***** válasza:
Nem kerulnek ennyibe? Xd menj be a boltba, megtudod...
2020. aug. 29. 09:23
 27/34 anonim ***** válasza:
4%

20-as te kinek osztod az eszt? Xd ki irta h soha nem fozok? Hetvegem sem muszaj, lehet arra is rendelni, jobban jossz ki megjobbam xd wtf semmi eszosztas nem.volt. irtam hetkoznap mikor tudtunk rendeltunk en 5 eve rendelem.a kajat, utobbi fel evben volt olyan korulmemy h fozni kellett tobbszor, ez van, de osztom az eszt viszont arrol h rendelve olcsobb. Mit ugatsz be? Full nem relevans amit irsz rolam.

Jo akk menj be a boltba hukyegyerek es vasarolj be. 4 kg csirke, fuszerek, tej, gyumolcsle, nutrilite ropogtatni valok amik egeszsegesek, novenyi tej mert az is kell, 1 karton viz. Csak ez amit felsoroltam egy 10es es akkor meg ebeden kívül nem ettel mast hulyegyerek.

2020. aug. 29. 09:27
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk már ezt a 15 ezer forintot 3 napra, max. az idióták vásárolnak ennyiért...

Azt ne mondd már nekem, hogy megeszel reggelire egy egész kenyeret, meg egy somag Pick szalámit, hát zabagép vagy te, vagy mi?

Mi ketten havonta költünk 60 ezret, és teljeskiőrlésű kenyeret, tésztákat eszünk, sok-sok zöldséget, gyümölcsöt, magvakat, egészséges dolgokat.

Igaz, mi minden masnap főzünk és nem moslék 800 forintos menün élünk, fúj, hogy lehet azokat a sz*rokat egyáltalán megenni? Na jo, beismerem, nem eszünk meg minden nap egy csomag Pick szalámit, talán havonta sem, mert nem szeretjük...

2020. aug. 29. 09:31
 29/34 anonim ***** válasza:
94%

Na vegyél vissza a stílusodból, 27-es!

Nem vagy te itt senki, hogy hülyegyerekezz. Érdekes, én nem mocskolni kezdtelek, hanem miután odabüfögted, hogy rendeltek, levezettem, hogy kb napi egy adag étel jön ki abból a pénzből és ez nem egészséges. Erre odalököd, hogy de hát hétvégén azért főztök is. Amit a kérdező EGYÁLTALÁN nem akar. Ja hogy azon sértődtél meg, hogy azt mertem írni, hogy osztod az észt úgy, hogy elhallgatsz infókat? Hát ez is így volt, kedves.

2020. aug. 29. 13:27
 30/34 anonim ***** válasza:
94%
Ja és te menjél be gyorsan a boltba és talán az árakat is nézd, de nem csak az első 2 cuccét. Sőt még egyszerűbb, ha be sem mész, hanem online vagy újságban összehasonlítod, és az olcsóbbakat indulsz el megvenni. Ja és olcsó nem egyenlő szr.
2020. aug. 29. 13:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!