Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Aki nem szokott főzni, hogyan...

Aki nem szokott főzni, hogyan tud spórolni a kaján?

Figyelt kérdés

Kérlek, adjatok spórolós tippeket!

Főzni nem szeretnék, alkalmatlan vagyok rá.

2020. aug. 28. 18:00
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
97%

Hat anelkul nehez lesz a kajan sporolni, mert a szolgaltatast is ki kell fizetni h elkeszitik.

Nem nagy tudomany fozni alapdolgokat

2020. aug. 28. 18:06
 2/34 anonim ***** válasza:
96%

Akkor most mit eszel?

Készételt veszel, vagy rendelsz valahonnan?

Olcsóbbat kell venned, mást nem lehet.

2020. aug. 28. 18:07
 3/34 anonim ***** válasza:
96%
Vannak azok az olcsóbb menüs kifőzdék, rendelj onnan.
2020. aug. 28. 18:10
 4/34 A kérdező kommentje:
Mindenki úgy ír, mintha senki nem enne ilyen helyeken, holott tele vannak. A kifőzdék, éttermek, gyorséttermek tömve vannak emberekkel, szóval nem mindenki főz!
2020. aug. 28. 18:24
 5/34 anonim ***** válasza:
97%
De ok nem tesznek fel ilyen kerdest, hogy hogy lehet sporolni ugy, hogy ilyen helyeken esznek.
2020. aug. 28. 18:32
 6/34 anonim ***** válasza:
97%
Akik nem főznek azok belátják, hogy ezt nem lehet olcsón megoldani. Illetve az emberek nagyon nagy része nem napi szinten jár étterembe és hasonló helyekre. Vegyél konzerveket, olcsó mirelit kaját, pékárut és figyeld hogy mikor mi akciós, olyankor vegyél többet. Keress olyan kifőzdét ahol olcsóbb napi menü van.
2020. aug. 28. 18:42
 7/34 anonim ***** válasza:
97%

Főzés nélkül??

Pl konzerv, szendvics (persze olcsó kenyér, olcsóbb vaj, meg valami nagyon alja olcsó szalámi), virsli (van ilyen 12 meg 24darabos 500-600ft a csomag). Minden termékből a lehető legolcsóbbat nézel, ízre lehet pocsék lesz, de olcsó és étel. Vehetsz pl natúr zabkását is, esetleg hozzá valami olcsóbb étel ízesítő aromát.

Lényegében mindegy mit eszel csak az ár nem.

Vajból is vehetsz drágán kevés grammot, vagy olcsón sok grammot. Ami meg alapból drága élelmiszer azt meg nem veszed meg.

Nekem koliban volt ez hogy főzni nem lehetett semmit (nem volt hozzá felszerelés), de havi 20ezerből oldjam meg a kaját és a vizet is. Persze csapvizet ittam volna, csak ízre klóros volt nagyon és rosszul voltam tőle, színre meg sárga volt és valami úszkált benne. Szóval csak az árakat nézd, de azt is ár-érték arányban. Meg a közeli lejáratos termékek olcsóbbak is.

Esetleg boltok pékrészlegén van néha este 50% kedvezmény (ezt meg lehet érdeklődni), pl 60forintos túrósbatyú néha nagyon jól tud jönni.

2020. aug. 28. 18:42
 8/34 anonim ***** válasza:
28%

Menj ki az erdőbe szedj málnát, áfonyát , szedret, szilvát, barackot. tele van veloük a vadon. Vagy a díszfák közül is sok gyümölcs lehullott az útra.Szedj oylan gombát amit ismersz a csiperke pl elég jól felismerhető.

Kertben termessz zöldséget paradicsom paprika, dinnye , tök, ezek ehetők magában is. Sőt akár el is adhatod ezeket ha nem is eszed meg. TELE van velük bármelyik erdő. napi 3-5 ezer FT-ot minimum könnyedén összegyűjthestsz nyáron egy két óra sétával.

2020. aug. 28. 18:56
 9/34 anonim ***** válasza:
98%

én lusta/fáradt vagyok gyakran/sokáig főzni mert sokat dolgozom. lehet kapni tésztaszószokat amik nem olyan drágák meg mirelit fasírtot. attól függ, hol veszed, mert bizonyos boltokban sokkal olcsóbb minden. sokmindent nyersen megeszek, ami szerintem jó. egy tésztát bedobni a fazékba nem nagy dolog vagy egy mirelit zacskó zöldséget.

Nem úgy kell elképzelni hogy napi 4 órát kell sütögetni töltött húsokat. Pár zöldség/krumpli amúgy akkor is hamar megfő, ha a piacon megveszed. csak meg kell pucolni és bele kell dobni a lábasba.

2020. aug. 28. 19:13
 10/34 anonim ***** válasza:
91%
Pár tíz éve nagyon spóroltam, mert biciklit akartam venni. Kb. két-három hónapig smack levest ettem ebédre tejföllel meg virslivel. Reggeli-vacsora pedig egy-egy darab vajas zsömle volt. Meg is lett a bicikli. :D
2020. aug. 28. 19:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!