Garnéla-kérdés. Még fogyasztható szerintetek?:)
Sziasztok!
Nem rég vettem koktélgarnélákat (tesco), amit ma hajnalban csináltam meg tésztával. 3-fél4 körül lett kész. Na most melegen nyilván nem szerettem volna hűtőbe rakni, ilyenkor mindig ott hagyom a kaját, oszt majd reggel el van rakva. Sosincs belőle semmi baj. Pizza ugyan ez, évek óta másnap még hűtő nélkül is kutya baja és semmi bajom. (mostanság azért rászoktam a berakására) Na, de egy régebbi kérdésnél az imént olvastam, hogy a garnéla azért érzékeny és okozhat fosás-hányást. :) Az illető akkor este rendelt és reggel tette el, elvileg nem okozott neki gondot, de mindenki azt írta rá, hogy kuka. Gondolom nagyobb intervallumról lehetett szó, itt 3-fél4-kor (hajnal, nem délután) készült ugye el, elrakva reggel 8 körül lehetett.
Szerintetek, aki tudja vagy tapasztaltabb... még vállalható lehet?
Első vagyok. Csak mondom, hogy itt a gyakorin a válaszolók többsége a pár napja lejárt sütőport is kidobná.
Szóval a legkompetensebb választ nem itt fogod megkapni.
Ugyanakkor nem akarlak rábeszélni, ha nem akarod, nem muszáj megenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!