Miből készül van a puncs?
Figyelt kérdés
arra gondolok h milyen gyümölcsből vagy miből készül miből állítják elő a puncs ízt2010. aug. 4. 13:32
2/4 anonim válasza:
Ez az eredeti angol puncs receptje:
Hozzávalók:
2,5 dl édes vörösbor, 2,5 dl édes fehérbor, 1,5 dl rum, 50 dkg cukor, 2 db citrom, 2 db narancs.
3/4 anonim válasza:
Jah, úgy igen, én a puncsfagyira vagy tortára vagy puding ízére gondoltam. :) Meg hát persze a rum adja meg azt a jellegzetes ízt, de úgy tudom a mazsola is.
4/4 anonim válasza:
én puncs fagyit szoktam úgy csinálni, hogy a főzött fagyi alapba teszek meggyaromát, rumaromát és mazsolát. és teljesen olyan íze lesz, mint a cukrászati puncs fagyinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!