Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gimis koleszos barátnőimnek...

Gimis koleszos barátnőimnek milyen kaját vigyek?

Figyelt kérdés

Én is voltam koleszos de már kiiratkoztam mert egyszerűen sz@r volt, a menzáról nem beszélve. Reggeli vajas kenyér, ebéd az ehető, a vacsi zsírban tocsogós lasagne és olyan hústorony féle. Szóval megigértettem magammal hogy szegényeknek majd viszek kaját, de nem akarok ilyen lapos műkajákat vinni nekik. Vittem már nekik mekis cuccot, pizzat, házi palacsintát, meg ilyen chipseket csokikat...

szóval ötletek? ^^

2010. aug. 4. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Miért mit gondolsz a mekis kaja nem zsírban tocsogó szemét?Meg a chipsek,csokik?Pont olyan undorító,mint a menzai.

Amúgy meg bármit,amit főzöl otthon.

2010. aug. 4. 12:27
 2/10 A kérdező kommentje:
igen de azért írtam oda hogy nem akarok ilyen kajákat vinni nekik...
2010. aug. 4. 12:29
 3/10 anonim ***** válasza:

hát akkor vigyél tökfőzeléket :P

spagetti bármilyen szósszal könnyen,akár koliban is elkészíthető,készen rántott karfiol,brokkoli,sajt,hús,rakott zöldségek karfiol,karalábé ezek tök finomak egy óra alatt megvannak,franciasaláta,mindenféle majonézes saláta,sonkatekercs,de hát van neked fantáziád,ugye? :)

2010. aug. 4. 12:32
 4/10 anonim ***** válasza:

tökfőzelék, már tudom is, mit főzök ma....

amúgy vigyél nekik töltött káposztát vagy marhapörköltet vagy gulyást v. babgulyást

2010. aug. 4. 12:35
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat azt hiszem tudom mit viszek, nagyon finoman csinálom a gofrit majd viszek be nekik és öntetet is talán juhar szirupot, tiszta hawaii lesz nekik ^^
2010. aug. 4. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
:D Ez kedves Tőled!
2010. aug. 4. 12:44
 7/10 anonim ***** válasza:
mindenképp valami házi dolgot vigyél, annak örülnének sztem a legjobban(főleg h menzások)
2010. aug. 4. 12:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Süss nekik egy tepsi rakott krumplit!Házias,tartalmas,és mindenki szereti(aki nem az maradjon úgy,megérdemli:D)!
2010. aug. 4. 13:03
 9/10 anonim ***** válasza:
hát nálunk a menza kitűnő, nekem legalábbis. nem vagyok finnyás liba. itt is van néha ízetlen krumplipüré, vagy zsírosabb husi, de szokott mustáros LAZAC! lenni (tényleg lazac.. eléggé értek a halakhoz) és többnyire jó kaják vannak. inkább a menzai, mint a szemét meki meg chips. nemértem sokan miért közelednek előítélettel a menzás kaja felé.
2010. aug. 4. 14:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Saláta jó ötlet. Süss egy tököt :)
2010. aug. 5. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!