Gimis koleszos barátnőimnek milyen kaját vigyek?
Én is voltam koleszos de már kiiratkoztam mert egyszerűen sz@r volt, a menzáról nem beszélve. Reggeli vajas kenyér, ebéd az ehető, a vacsi zsírban tocsogós lasagne és olyan hústorony féle. Szóval megigértettem magammal hogy szegényeknek majd viszek kaját, de nem akarok ilyen lapos műkajákat vinni nekik. Vittem már nekik mekis cuccot, pizzat, házi palacsintát, meg ilyen chipseket csokikat...
szóval ötletek? ^^
Miért mit gondolsz a mekis kaja nem zsírban tocsogó szemét?Meg a chipsek,csokik?Pont olyan undorító,mint a menzai.
Amúgy meg bármit,amit főzöl otthon.
hát akkor vigyél tökfőzeléket :P
spagetti bármilyen szósszal könnyen,akár koliban is elkészíthető,készen rántott karfiol,brokkoli,sajt,hús,rakott zöldségek karfiol,karalábé ezek tök finomak egy óra alatt megvannak,franciasaláta,mindenféle majonézes saláta,sonkatekercs,de hát van neked fantáziád,ugye? :)
tökfőzelék, már tudom is, mit főzök ma....
amúgy vigyél nekik töltött káposztát vagy marhapörköltet vagy gulyást v. babgulyást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!