Ez mennyire hízlal?
Figyelt kérdés
1 fehér zsemle
natúr vajkrém
1 szelet felvágott
uborka.
Nagyon hízlaló, reggelire?
2020. aug. 6. 21:53
2/6 anonim válasza:
Semmi sem hizlal. Mindennek kalóriatartalma van, amit a szervezet hasznosítani fog, és ha abból többet visz be az ember a szükségesnél (nagyon leegyszerűsítve), akkor hízni fog. Tehát nem egy étkezéstől függ a dolog, hanem az egész napi (vagy inkább heti) kajálástól.
3/6 anonim válasza:
Ez önmagában édeskevés. Mit és mennyit eszel amúgy? Mennyit mozogsz? Milyen magas vagy? Hány éves vagy? Férfi vagy nő?
4/6 Tanti123 válasza:
van egy mondás : Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár és vacsorázz úgy, mint egy koldus!
ha igy csinálod akkor nem fogsz hizni hidd el persze legalább napiszinten 30 perc séta ha nem sportolsz
5/6 anonim válasza:
#4: Próbáld ki azt, hogy felcseréled a sorrendet, és a nap előrehaladtál eszel egy többet. De ha nem szeretnéd, akkor elmondom mi fog változni: semmi. Ugyanis a napi energiabevitel számít, és az nem, hogy azt mikor visszük be. Én már egy éve próbálok egy kis súlyt felszedni (184cm, 65kg, 26/F), az utóbbi 3 hónapban úgy hozta az élet, hogy csak este tudtam enni (általában 5-6 óra fele reggelizem mikor hazaértem, és utána még ettem legalább 2x), a kalóriabevitelem maradt ugyanannyi mint előtte, és érdekes mód ugyanabban az ütemben növekszik a súlyom mint előtte (2 havonta kb. 1 kiló).
6/6 anonim válasza:
Pedig nem egy publikacio van arrol, hogy egyaltalan nem mindegy mikor eszunk. De az anyagcsere mujodes is mashogy viselkedik a nap elorehaladtaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!