Melyik a legjobb gyorsétterem? Meki, KFC, vagy Burgerking?
3#
De ez volt a kérdés, hogy melyik GYORSÉTTEREM.
Nem kell mindig ott enni, de néha lehet és néha kimondottan jól is esik egy kis szemét kaja. Aki azt mondja soha nem szokott ilyet enni, az vagy nagyon elszánt sportoló és nem lazíthat (bár szerintem néha ők is betolnak egy sajtbureszt) vagy esetleg allergiás, ami érthető, vagy egy sznob, ami meg nevetséges.
3 havonta eszek valami hasonlót és élek, semmi bajom. Nem tudom mit kell itt finnyáskodni ennyire. Manapság amúgy is annyi szemét kaját tolnak elénk az üzletekben is, azokba se tudni sokszor mi van, hiába írnak rá minden szépet és jót.
"Aki azt mondja soha nem szokott ilyet enni, az vagy nagyon elszánt sportoló és nem lazíthat (bár szerintem néha ők is betolnak egy sajtbureszt) vagy esetleg allergiás, ami érthető, vagy egy sznob, ami meg nevetséges."
Vagy egyszerűen csak soha nem megy be, mert eleve nem eszik ilyen szemét kaját, mert tudja, hogy 1. egészségtelen 2. drága 3. 1-2 óra utána úgyis éhes leszel tőle az ember.
Miért olyan hihetetlen elhinni, hogy vannak emberek, akik soha nem mennek be ilyen szemét helyre és semmi bajuk sincs és nem is aktív sportolók?
Egyébként a válaszom ugye az volt, hogy egyik sem, ami 100%-ban megfelel kritériumoknak, mivel egyiket se választom. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!