Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szoktatok magában köretet enni?

Szoktatok magában köretet enni?

Figyelt kérdés
Én szeretek csak tarhonyát, vagy akár tört krumplit csinálni azt megenni magában úgymond. Más is szokott így?

2020. aug. 5. 13:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

8-as miért lett lepontozva?

A leggyakoribb köretek: rizs és burgonya

Na ezek, amik hízlalnak és jobb ha hanyagolod őket.

Meg az emésztésnek is egyszerűbb ha csak salátát meg húst eszel eggyütt.

2020. aug. 12. 08:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontozok de szerintem azért pontozták le mert nem a kérdésemre válaszolt. Engem az érdekelt hogy valaki csinál e pl magában csak tört krumplit kajának. Ő meg eleve azzal jött hogy nem eszik egyáltalán meg egészségtelen is :D tudom hogy nem a legjobb de én a krumplit minden formájában szeretem legyen az sült hasáb, egészben sült kacsazsírral, hagymásan, törve, vagy akár petrezselymesen. Nem érdekel ha nem egészséges mert finom :)
2020. aug. 12. 10:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12-es hagyd abba, mert összefutott a nyál a számban.... :)

egészben sült kacsazsírral, hagymásan, törve, vagy akár petrezselymesen

2020. aug. 12. 10:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Na, ha szereted a krumplit:

-steakburgonya

-fott krumpli hagymával, paradicsommal és paprikával rétegezve, néha csak így simán megsütve, néha sajttal a tetejen

-gratin ahogy én keszitem: lereszelem uborka gyalun nagyon vékonyra a meghámozott krumplit. Kivajazok egy hőálló edenyt és lerakok egy réteg krumplit úgy, hogy a szeletek fedjék kissé egymást. Erre teszek pár kanál leszűrt, maradek húslevest, vagy levekockabol készült levest. Újabb réteg krumpli, újabb kanál leves és így tovább, amíg el nem fogy. Ez megy így kb egy órára a sütőbe. Így is finom, de másnap még jobb: a kihűlt gratint szeletekre vagy kockákra vágom, sutopapiros tepsire teszem. Hangulattól függően vagy megspriccelek olíva olajjal, vagy pici vaj kockákat teszek rá és így sütöm porosra.

2020. aug. 12. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!