Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyit szoktatok enni egy...

Mennyit szoktatok enni egy nap? És mit?

Figyelt kérdés

2020. aug. 1. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Mikor mennyit, mikor mit. Természetesen.
2020. aug. 1. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Ma két őszibarackot reggeliztem, uzsonna-koraebédre néhány túrógombócot, késői ebédre (a mai nap így alakult étkezések szempobtjából...) kettő rántott csirke felsőcombot paradicsomsalátával, és hátra van még a vacsora, ami sárgadinnye lesz.
2020. aug. 1. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
88%

Főzelék, csirkemell, rizs, joghurt, túró, zöldség. Legfőképp ilyeneket.

De általában reggelire a joghurtot pl. összeturmixolom eperrel, plusz egy kis tej, és akkor turmixként elfogyasztom. Vagy esetleg túró zabpehellyel és kakaóval. De van, amikor csak egy kávét iszok.

Ebédre zöldség, csirkemell, rizs, főzeléket, meg hasonlóakat. Szóval semmi extra.

Vacsorára pedig vagy ebéd maradékot, vagy pedig túró-joghurt, ilyenek.

Szóval na, törekszem arra, hogy egészségesen étkezzek, ritkán eszek kenyeret vagy péksütit. De nem csak olyanokat eszek, mint amit leírtam, szoktam neten is keresni recepteket, mikor már tanácstalan vagyok. :D Illetve reggeli-ebéd-vacsora közben szoktam még enni, de általában akkor is ilyesmiket. :)

2020. aug. 1. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
65%

Vacsorára ma kanihörtyögő volt kovászos uborkával .

Vasárnapi ebéd,rongyos leves,rántott cukkini lesz párolt lila káposztával sok kell mert éhes leszek.

2020. aug. 1. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!