Hogyan spóroltok az élelmiszereken?
nem nagyon néztem az árakat, gyereknek is megvettem amit kért
Akkor a megoldás: ezentúl nézed az árakat és nem veszel meg mindent a gyereknek. Máris előbbre vagy.
5-ös: ne foglalkozz a lepontozókkal, ezek ilyen lények, mindegy, mit írsz, lepontoznak, nekik ez ad örömet.
A válaszod teljesen korrekt, hasznos, most adtam egy zöldet, hátha javít az értékeléseden.
Köszi, nem úgy értettem hogy baj, csak úgy meghökkentem egy kicsit, hogy mit véthettem vajon. :))
1. Heti étrendet tervezek, ehhez veszek hozzávalókat. Az étrendet úgy állítom össze, hogy a maradékot másnap fel lehessen használni. (pl elsö nap pörkölt körítéssel, másnap a maradék pörköltböl hortobágyi palacsinta vagy rakott zöldségféle)
2. Ahogy többen írták, saját márkás termékeket veszek, ezek minösége nem rosszabb a nagy nevüeknél, csak sok esetben akár fele annyiba kerülnek.
3. Ételt nem dobok ki, a maradékokat vagy felhasználom, vagy adagonként lefagyasztom vésztartaléknak.
4. Nem veszek félkész- és készételeket, friss, nyers alapanyagokból fözök. (Ha nincs idöd mindennap fözni, akkor készíts dupla-háromszoros adagokat és fagyaszd le egy-egy adagos csomagokban)
5. Nem veszek üdítöt, nassolnivalókat, különbözö teákkal éppen olyan jól lehet szomjat oltani.
6. Bevásárlólistával megyek boltba és csak azt veszem, amit elöre felírtam.
7. Elöre megnézem az akciós termékeket, ezel alapján állítom össze a listát.
8. Nem megyek minden nap boltba, hetente vagy két hetente egyszer tartok nagybevásárlást, hét közben egyszer megyek még friss zöldségfélékért, meg kenyérért.
9. Nem veszek péksüteményeket, a kenyér ugyanúgy ehetü, csak jóval olcsóbbra jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!