Hogyan eszitek a fagyit? Nyaljátok, harapjátok, vagy másképp?
Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 20:29
21/26 anonim válasza:
Van mikor a nyelvemmel "kanalazom", és azt meg beszippantom a számba. A nyelvem nem képes finom mozgásokra, ezért esztétikusan kivitelezett szép nyalásokra nem vagyok alkalmas, csak a durvább nagyobb adagokat kiturkáló, kanalazó mozgásokra.
22/26 anonim válasza:
Én kanállal szoktam enni a dobozos jégkrémet ugyanis én jégkrémet szoktam enni költséghatékonyabb és mit kezdjek egy két gombóc fagyival mikor egy egész doboznyit is be tudnám kanalazni. 👧
Szóval én most mondtam olyat amit ti nem. 😋
23/26 anonim válasza:
Harapom. Minden etelt gyorsan eszem, utalok szuttyogni vele.
24/26 anonim válasza:
Úgy látom nem csak én használom a szüttyögni szót.
25/26 anonim válasza:
Tolcseres fagyinal az allaga hatarozza meg, hogy szurcsolom, nyalom vagy harapom.
De ritkan eszem tolcseres fagyit, mert inkabb itthon magamnak keszitem, az pedig poharba kerul ... ugyhogy leginkabb kiskanallal fogyasztom.
26/26 anonim válasza:
Ha nagy ritkán veszek gombócos fagylaltot, ostyatálkából kanalazom. A pálcikás jégkrémeket egyben harapdálom, csak akkor eszem le előbb róluk a csokiburkot, ha a hurcolászás során nagyon összetörik és mindenfelé hullik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!