Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A joghurt tényleg egészséges?...

A joghurt tényleg egészséges? és jót tesz az emésztésnek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
igen
2010. aug. 5. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
A natúr,élőflórás igen,egészséges!
2010. aug. 5. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Minden valódi tejtermék egészséges. A Joghurtokban csak a propaganda szerint vannak különleges adalékanyagok,attól még eheted nyugodtan. De csodát ne várj tőle.
2010. aug. 5. 18:42
 4/6 Kokas Lajos ***** válasza:

Vannak teóriák, miszerint bizonyos vércsoporttal rendelkező (nem tudom melyik) emberek szervezete nem emészti rendesen a tejtermékeket. Ez egyébként az kelet ázsiai népekre jellemző, azért terjedt el náluk annyira a tufu és az egyébb "szója tej" készítmények.

Én személy szerint nagyon szeretem a joghurtot. A bolti joghurtot texsztil pelenkában lecsöpögtetem és ebből a sűrű masszából szoktam öntetet, vagy salátát készíteni.

Jó étvágyat kívánok!

2010. aug. 5. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:

"A Joghurtokban csak a propaganda szerint vannak különleges adalékanyagok"

Ha pl. a Danone propagandaszövegekre gondolsz, akkor van benne valami :) Ők már vesztettek külföldön pár pert a kamuzásért.

[link]

DE általában véve jók a joghurtok, a kefír is.

Ráadásul akinek a szervezete érzékenyebb a nyers tejre, ilyen mikroorganizmusok által feldolgozott formában már fogyaszthatja.

2010. aug. 5. 23:48
 6/6 anonim válasza:
Probalj beszerezni kefir gombat,az egy fokkal egeszsegesebb mint a yoghurt, magasabb a calcium tartalma, es nagyon egyszeru eloallitani.
2010. aug. 10. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!