Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha sokszor eszek olyan kaját...

Ha sokszor eszek olyan kaját ami nem izlik és a végén mindig kiöntöm, egy idő múlva meg fogom tudni majd enni?🤔

Figyelt kérdés

A barátaim szetetik a soba levest én viszont nem tudom megenni. Egy idő után rám jön az öklendezés🤫.

Lassan itt a mondocon (ha lesz) és ott csak japán ételek lesznek. És valszeg sobát biztos eszünk.

És vannak még okok,de azt ide nem írom le.

2020. júl. 26. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
De miért erőlteted, ha utálod? Biztos nem csak soba lesz, hanem tudsz mást választani
2020. júl. 26. 19:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze nem csak az de azoksem a kedvenceim, de beválalós vagyok.Sobat meg különösen képpen ennék! Azt lehet boltokba kapni is és crushom kedvence. Aki egyben a barátnőm is.
2020. júl. 26. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy elutasítana csak azért, mert nem szereted a kedvenc ételét
2020. júl. 26. 19:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem,azért biztos nem😂 csak mindenhol szeretnék a kedvében járni, ahol tudok.
2020. júl. 26. 19:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyszer olvastam, hogy 10-15-ször kell enned egy ételt ahhoz hogy megszeresd.

Én a gombával próbálkozom, eddig nem sikerült.

2020. júl. 26. 20:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Kipróbálom köszi😅
2020. júl. 26. 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Én a sárgadinnyét próbálom megszeretni, minden évben többször is próbálok belőle enni, de 10 év után sem ízlik. A BBQ szószt illetve az ilyen ízesítésű dolgokat se tudom megenni. A gyümölcsös húsokat se. A gombát, brokkolit, töltött káposztát, rakott kelkáposztát, kelkáposztafőzeléket és a spenótot viszony pár próbálkozás után sikerült megszeretnem. Próbálkozz, sikerülhet, de ha nagyon nem megy, akkor ne erőltesd.

Mondoconra olyan szívesen elmennék egyszer én is, csak nagyon introvertált vagyok, egyedül nem akarok menni, barátaim meg nincsenek, mert a szóbeli kommunikációs képességem nulla. Otthon meg még ki is cikiznének, ha csak megemlíteném, hogy menni szeretnék. :/

2020. júl. 27. 08:36
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 irok privi🥺
2020. júl. 27. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!