Miért kívánok sokszor édességet?
Figyelt kérdés
Vegán vagyok és több mint fél èvig semmi cukrot nem ettem, mert olyan diétán voltam,(nem vegan) és most h vegan lettem nagyon kivanom az edesseget. miert van ez? igy sem eszem cukrot csak nagy ritkan tehat nem vagyok fuggo2019. aug. 18. 20:28
1/4 anonim válasza:
A szervezeted így adja a tudtodra, hogy hiányt szenved valamiből, ami édességben megtalálható. Hogy ez konkrétan mi, azt elég nehéz kitalálni :)
3/4 anonim válasza:
Elszaporodtak a bélben a candida gombák és egyéb cukorfaló, szénhidrát evő kórokozók, amelyeket eddig kordában tartott az az ételféleség, amit fogyasztottál pl.a húsok, fehérjék vagy zsírok.
4/4 anonim válasza:
Na szepen kezdj el inni tobb vizet, lehet annak koszonheto ez. Tobb helyen olvastam, en sokat iszok es nem hianyolom az edesseget. Ha mondjuk megkostolok egyet akkor viszont utana cunami van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!