Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért forr fel, fő meg hamarab...

Miért forr fel, fő meg hamarabb az étel/víz, ha nem figyelik?

Figyelt kérdés
Örök tejtély. Ha ott ülök a konyhában, az istennek sem akar felforrni, megfőni. De amint bemegyek, másodpercek alatt képes begyorsulni és elég 5 percre otthagyni, hogy felforrjon, megfőjön, odaégjen bármi. És nem azért, mert türelmetlen vagyok. Itt a konyhában ugyan úgy elüldögélek a telefonommal, mint odabent, mégis érezhető a különbség :D
2020. júl. 26. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert a víz és az étel ezt direkt csinálják, hogy téged idegesítsenek. :D

Mivel vársz rá,ezért úgy tűnik, hogy lassabban forr meg. Valójában ugyanannyi idő alatt forr meg, de mivel lefoglalod magad, nem érzékeled annyira az idő múlását.

2020. júl. 26. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal “gyorsabban” megy az ido ha valami mast csinalsz mint hogy az adott dologra koncentralsz es varod hogy haladjon
2020. júl. 26. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szégyellősek. Ha folyamatosan bámulod, úgy nem tud felforrni. :D
2020. júl. 26. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Ez jó kérdés
2020. júl. 26. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak gyorsabbnak tűnik, de lefoglalod magad és így jobban telik az idő, én is tapasztaltam már :)
2020. júl. 26. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!