Miért forr fel, fő meg hamarabb az étel/víz, ha nem figyelik?
Figyelt kérdés
Örök tejtély. Ha ott ülök a konyhában, az istennek sem akar felforrni, megfőni. De amint bemegyek, másodpercek alatt képes begyorsulni és elég 5 percre otthagyni, hogy felforrjon, megfőjön, odaégjen bármi. És nem azért, mert türelmetlen vagyok. Itt a konyhában ugyan úgy elüldögélek a telefonommal, mint odabent, mégis érezhető a különbség :D2020. júl. 26. 15:09
1/5 anonim válasza:
Mert a víz és az étel ezt direkt csinálják, hogy téged idegesítsenek. :D
Mivel vársz rá,ezért úgy tűnik, hogy lassabban forr meg. Valójában ugyanannyi idő alatt forr meg, de mivel lefoglalod magad, nem érzékeled annyira az idő múlását.
2/5 anonim válasza:
Sokkal “gyorsabban” megy az ido ha valami mast csinalsz mint hogy az adott dologra koncentralsz es varod hogy haladjon
3/5 anonim válasza:
Nagyon szégyellősek. Ha folyamatosan bámulod, úgy nem tud felforrni. :D
5/5 anonim válasza:
Csak gyorsabbnak tűnik, de lefoglalod magad és így jobban telik az idő, én is tapasztaltam már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!