Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ízű a basmati rizs?...

Milyen ízű a basmati rizs? Régebben ettem már olyat, de abszolút nem emlékszem az ízére. Próbáljátok meg szavakkal leírni.

Figyelt kérdés

🍚 ☺

Köszi!

2020. júl. 22. 09:57
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

#19. Igen, az egyiknek szerintem is egérszaga van. De aki még nem érzett ilyet (egérszag), ő persze, nem kapcsolja ahhoz. Neki az eleve basmati rizs szag. :-)

Amúgy nálunk éppen azonos időszakban volt itthon a basmati és a jázmin, ezért van nálam a kis kavarodás.

És az az időszak pedig már évekkel ezelőtt volt, mert azóta nemigen eszünk rizst. Nem azért, mert ne lenne finom, hanem eü ok miatt. :-(

Csak ritkán barna rizst, de nekem azt sem szabad.

Úgyhogy nekem már csak a szimatolás fog jutni, legközelebb, ha boltban járok, megszagolom mindkettőt, de evéssel-ízleléssel nem tudom letesztelni. Ezért is kértem gyk-s segítséget.

2020. júl. 22. 18:25
 22/22 A kérdező kommentje:
Még annyit azért írok - bár nem tudom, hogy valaki elolvassa-e ;-) - hogy néha vannak kérdések, amelyekkel kapcsolatban a megfogalmazáskor azt feltételezem, hogy "biztos, erre alig fog valaki válaszolni" - ez is egy ilyen kérdés volt, erre jó sokan írtatok! :-)
2020. júl. 22. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!