Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egy koktéltól belehet rúgni?

Egy koktéltól belehet rúgni?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel találkoznék egyik este, és beülnénk valahova. Ő ilyenkor szokott inni, és én is szívesen innék egy koktélt (még soha nem ittam), csak az érdekel, hogy mennyire lehet berúgni 1 pohártól? Olyat innék ami gyümölcslével össze van keverve. Csak nem akarom, hogy utána, ha megyek haza anyám észrevegye, hogy ittam.

2020. júl. 19. 18:53
 1/7 AbysmalChaos válasza:
100%
Attól függ mennyi piát töltesz bele, milyen erőset, és hogy mekkora az a pohár, de nem valszeg nem fogsz berugni egy pohártól.
2020. júl. 19. 19:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb helyen kicentizik az alkoholt, szóval 2-3 deci koktélban max 5-6 cent tömény van. Egy sex on the beach-el Vagy egy pina-coladaval nem nagyon lőhetsz mellé. Persze a jobb helyeken érzésre öntik az alkoholt, de ott is az egyensúly a lényeg, hogy ne legyen túlságosan kiérezhető. Előtte ha eszel is 1 koktéltól nem fog fejreállni.

Long Islandet ne igyál😅

2020. júl. 20. 08:20
 3/7 anonim válasza:
100%
Erre nem létezik egyenes válasz. Az, hogy be rúgsz e valamitől rengeteg faktortól függ. Hány éves vagy? Mekkora a súlyod és a magasságod? Van-e valami a gyomrodban? Kevered-e más piával? Milyen gyorsan iszod meg? Ezek azok a fontosabb dolgok amik azzal kapcsolatosak, hogy mennyire érzed meg az alkoholt. Tehát ha pl egy 15 éves 50 kilós lány vagy és teljesen éhgyomorra szívószállal fél perc alatt felhörpintesz egy pohár sex ön the beachet, akkor valószínűleg még fogod érezni. Azt javaslom, hogy ha bármikor alkoholizálsz zabálj be előtte (ne túlzottan, mert az se jó), és akkor lesz ami felszívja a piát.
2020. júl. 20. 10:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Közben enni is fogok, egy hambit vagy egy gyrost. De azt közben eszem majd, és lassan iszom hozzá a koktélt. 16 vagyok, 49-50kg.
2020. júl. 20. 11:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja és vagy Pinacoladat vagy egy Malibut, esetleg egy Malibu almát (ezt keverik almalével) innék. Ezek mennyire durva piák?
2020. júl. 20. 11:09
 6/7 A kérdező kommentje:
*Pina colada
2020. júl. 20. 11:12
 7/7 anonim válasza:
Semennyire. Kb. egy felespohárnyi (5-6cl) tömény van bennük. (3-as vagyok)
2020. júl. 20. 12:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!