Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csórótársaim, hogy oldjátok...

Csórótársaim, hogy oldjátok meg a kaját?

Figyelt kérdés

A mennyiségen, vagy a minőségen spóroltok inkább?

Van, hogy éheznetek, vagy kukáznotok kell?

2020. júl. 14. 19:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

Ekkora ökörséget, jesszusom, 10-es, te még sosem adtál, ugye?

Az évi két kötelező véradás utáni 2 hetes szünetet beleszámoltad? Gondolom nem.

Vagy ha valamelyik értékem nem jó? Pl. a haemoglobin szintem 120 alatt van? Két hét múlva mehetek csak.

De a kötelező nagy laborok után is minimum 1 hétnek kell eltelnie, bizonyos fogászati kezelések után is szünetet kell tartani.

Ha holnap délben adnék, akkor egészen pontosan 72 óra múlva adhatnék legközelebb. De az éppen vasárnap lenne, amikor a plazmacentrum nincs nyitva. Tehát csak hétfő a következő nap, de már nincs szabad időpont, van egy csomó ünnepnap is. Szóval hagyd ezt a 8 napos marhaságodat, mert eleve nehezen jöhet össze az évi 45.

Amiben nem vagy járatos, miért írsz róla?

2020. júl. 15. 11:58
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

Próbáld meg nem keverni a véradást a plazmaadással, (nem mindegy!) akkor nem lesz gond a buksidban!:)

Egyébként mókás vagy, hogy rajtam háborodsz fel, nem a 9-esen, aki szerint 3 naponta lehet plazmát adni!

2020. júl. 15. 12:08
 13/15 anonim ***** válasza:
43%

Én vagyok a 9-es is 😁

A rendszeres plazmaadás feltétele az évenkénti 2 kötelező véradás.TÖRVÉNY írja elő. (túl vagyok több, mint 100 plazmaadáson, és 20 véradáson hidd el, tudom miről beszélek)

Bocs kérdező, jól eltertunk a kérdésedtől, de nem bírom ha valaki valótlant állít.

2020. júl. 15. 12:31
 14/15 anonim ***** válasza:
61%

Te hülyegyerek, vedd már észre, hogy nem velem vitatkozol, hanem a Google-ban fellelt linkkel, ami a törvényt idézi!...én meg abból idéztem, egyik sem az én szellemi termékem!

Én nem járok plazmát adni, de INGYENES és önkéntes véradó voltam, míg nem lettem cukorbeteg.

Innentől kezdve meg nem tudom mi a bajod, hol 3 napot írsz (9-es válasz) hol meg a a törvényes 45 alkalmat sokallod.

Mindegy, én mentem dolgozni!

2020. júl. 15. 12:37
 15/15 anonim válasza:
58%
Jézus, nem vagyok gazdag! Nagyon sok anyagi problémánk gyűlt össze pl korona virus alatt is de azért ez hogy így sporoljanak az emberek elnézést ha bárkit megsértek a kaja alap szükséglet az emberi élethez, az hogy valakinek nem telik jo cucokra vagy szimplan újra meg netre meg egyeb vasarlasra azt megértem, de ha már normálisan nem tudtok enni az már mélyszegénység, én átlagosan élőnek számitok, van lakas igy vagy ugy a fejem felett ami albi, nem ehezek, vannak laotarsaim igy tudjuk megoldani, van mit enni, van hogy vasarolok ruhakat meg ami tetszik es elerheto aron van, és többnyire azt fozom amit szeretek, neha kapok segitseget inen onan, de azert ez hogy valakinek enyire ne legyen sajnalom őszintén ha tehetosebb ember lennek esku segitenek kajaba.
2020. aug. 28. 03:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!