Csórótársaim, hogy oldjátok meg a kaját?
A mennyiségen, vagy a minőségen spóroltok inkább?
Van, hogy éheznetek, vagy kukáznotok kell?
Ekkora ökörséget, jesszusom, 10-es, te még sosem adtál, ugye?
Az évi két kötelező véradás utáni 2 hetes szünetet beleszámoltad? Gondolom nem.
Vagy ha valamelyik értékem nem jó? Pl. a haemoglobin szintem 120 alatt van? Két hét múlva mehetek csak.
De a kötelező nagy laborok után is minimum 1 hétnek kell eltelnie, bizonyos fogászati kezelések után is szünetet kell tartani.
Ha holnap délben adnék, akkor egészen pontosan 72 óra múlva adhatnék legközelebb. De az éppen vasárnap lenne, amikor a plazmacentrum nincs nyitva. Tehát csak hétfő a következő nap, de már nincs szabad időpont, van egy csomó ünnepnap is. Szóval hagyd ezt a 8 napos marhaságodat, mert eleve nehezen jöhet össze az évi 45.
Amiben nem vagy járatos, miért írsz róla?
Próbáld meg nem keverni a véradást a plazmaadással, (nem mindegy!) akkor nem lesz gond a buksidban!:)
Egyébként mókás vagy, hogy rajtam háborodsz fel, nem a 9-esen, aki szerint 3 naponta lehet plazmát adni!
Én vagyok a 9-es is 😁
A rendszeres plazmaadás feltétele az évenkénti 2 kötelező véradás.TÖRVÉNY írja elő. (túl vagyok több, mint 100 plazmaadáson, és 20 véradáson hidd el, tudom miről beszélek)
Bocs kérdező, jól eltertunk a kérdésedtől, de nem bírom ha valaki valótlant állít.
Te hülyegyerek, vedd már észre, hogy nem velem vitatkozol, hanem a Google-ban fellelt linkkel, ami a törvényt idézi!...én meg abból idéztem, egyik sem az én szellemi termékem!
Én nem járok plazmát adni, de INGYENES és önkéntes véradó voltam, míg nem lettem cukorbeteg.
Innentől kezdve meg nem tudom mi a bajod, hol 3 napot írsz (9-es válasz) hol meg a a törvényes 45 alkalmat sokallod.
Mindegy, én mentem dolgozni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!