9mm energiaital? Vélemény?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 17:58
1/12 anonim válasza:
mármint? miről? hogy milyen finom? Milyen a hatása? Kicsit részletesebben, kérlek :S
2/12 anonim válasza:
Ugyanolyan, mint a többi. Nekem izlett, de semmi különöset nem érzékeltem utána. Mondom: olyan mint a többi, Redbull, Hell, stb.
3/12 mnoel válasza:
mint a többi,max a doboza tetszik jobban
4/12 anonim válasza:
és mindegyik tönkrevágja a szervezeted!!!
5/12 anonim válasza:
Nekem bejön. Bár majdnem mind energiaital egyforma izű. Kívétel 1-2. De ennek még a doboza is tetszik. Bár felnénk drágább picit mint pl Kobra
6/12 anonim válasza:
nem lett a kedvencem, bomba 4eva' (H)
nem éri meg az árát a 9mm. nem pörget fel, nem is olyan finom, akkor meg minek? jól néz ki és ennyi.
7/12 anonim válasza:
szeretném ledurrogni a második válaszolót.
a redbullnak van a legjobb hatása amit életemben ittam pedig nem egyet meg nem is kettőt ittam már!
ízre is mindegyik más.
8/12 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem ízlett és én abszolút Bomba rajongó vagyok :)
9/12 anonim válasza:
nekem ízlett.. a dobozai is jól néz ki...
szerintem a legrosszabb a vipera,iszonyatosan pocsék íze van
10/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon finom. Enyhén citromos beütése van. Egyébként vegyesgyümölcs ízű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!