Hogy lehetne reklámozni a mindenmentes receptkonyvemet?
Van egy ismerősöm (még egyetemről ismerem, bolt pár közös óránk) is aki hasonló módon étkezik es 13ezren követik instagrammon. Az pofátlanság, ha esetleg elküldöm neki ingyen a könyvet (e-book), cserébe, hogy rakja ki sztorinak, hogy megjelent a könyv milyen jo stb?
Vagy hogy lehetne beindítani?
Az írásod alapján nem tartod vele különösképp a kapcsolatot, szóval ha nem teszi nem veszítesz sokat, szerintem rossz hírnevet nem gyártana, szóval egy próbát megér.
Szerintem idegeneknek is írhatsz (persze a 200 ezer követős embereknek ez nem lesz nagy lehetőség, de kisebbeknek simán), mivel ebook még a postaköltséget sem bukhatod el rajta.
Nezd, akkor szerintem is valssz ki nehany olyan hiresebb bloggert/influencert, aki a temaban jartas, es koss veluk megallapodast.
Ennel tobbet nem tudsz tenni, ha egyebkent “ingyen” vagy minel kevesebbet koltve reklamoznal.
A reklam penzbe kerul, sajnos igy mukodik a vilag.
Esetleg arra nem gondoltal, hogy konyvkiadonak elkuld a konyvet? Na en nem ertek hozza, de ha latnak benne lehetoseget, en ugy tudom siman kiadatjak anelkul, hogy neked fizetned kellene erte..
De nem kell feltetlenul fizetned erte, ugy is felajanlhatod, hogy megkapjak a 3000 Ft-os konyvet ingyen, ha kiteszik sztoriba.
Biztos lesz olyan, aki igy is belemegy, mert miert ne? Plane ha tenyleg jo a konyv
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!