Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne reklámozni a...

Hogy lehetne reklámozni a mindenmentes receptkonyvemet?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm (még egyetemről ismerem, bolt pár közös óránk) is aki hasonló módon étkezik es 13ezren követik instagrammon. Az pofátlanság, ha esetleg elküldöm neki ingyen a könyvet (e-book), cserébe, hogy rakja ki sztorinak, hogy megjelent a könyv milyen jo stb?

Vagy hogy lehetne beindítani?

2020. júl. 7. 20:28
 1/10 anonim válasza:
100%
Egy próbát biztosan megér :)
2020. júl. 7. 21:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csinalsz egy blogot/facebook/instagram/youtube oldalt, ezaltal ismerettseget szerzel, es aztan adsz ki egy konyvet.
2020. júl. 7. 21:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Van facebook s instagram is, 2ezer követőm van csak, nem akarok blogger lenni, munka mellett szoktam kirakni képeket, így nem szoktam sűrűn, mint egy átlag blogger. Sajnos így nem is tudok olyan hatékonyan ismeretséget szerezni. A könyv már kész, a napokban kerülhet piacra es a cel hogy sok hasonló emberhez eljusson, akinek hasznára válhatnak a receptek, nem felétlen hogy hires blogger legyek
2020. júl. 7. 21:28
 4/10 anonim válasza:
100%

Az írásod alapján nem tartod vele különösképp a kapcsolatot, szóval ha nem teszi nem veszítesz sokat, szerintem rossz hírnevet nem gyártana, szóval egy próbát megér.

Szerintem idegeneknek is írhatsz (persze a 200 ezer követős embereknek ez nem lesz nagy lehetőség, de kisebbeknek simán), mivel ebook még a postaköltséget sem bukhatod el rajta.

2020. júl. 7. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Ez a minden mentes e-book receptkönyv, ez pénzbe kerül?
2020. júl. 7. 22:20
 6/10 A kérdező kommentje:
igen, 3009 forintert fogjuk árulni, 50 recept van benne szép kepekkel, tanacsokkal
2020. júl. 7. 22:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nezd, akkor szerintem is valssz ki nehany olyan hiresebb bloggert/influencert, aki a temaban jartas, es koss veluk megallapodast.

Ennel tobbet nem tudsz tenni, ha egyebkent “ingyen” vagy minel kevesebbet koltve reklamoznal.

A reklam penzbe kerul, sajnos igy mukodik a vilag.

Esetleg arra nem gondoltal, hogy konyvkiadonak elkuld a konyvet? Na en nem ertek hozza, de ha latnak benne lehetoseget, en ugy tudom siman kiadatjak anelkul, hogy neked fizetned kellene erte..

2020. júl. 7. 23:02
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Egyebkent engem erdekelne a konyv, kuldessz egy linket rola (akar privat uzenetben), ahol megvehetem vagy megnezhetem egyaltalan milyen?
2020. júl. 7. 23:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Van még 2 ilyen influenszer ismerősöm, csak szintúgy nem tartom a kapcsolatot velük, lehet próbálkozok náluk, csak elképzelésem sincs mennyibe kerül egy ilyen megállapodas, hogy kirakják
2020. júl. 7. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:
83%

De nem kell feltetlenul fizetned erte, ugy is felajanlhatod, hogy megkapjak a 3000 Ft-os konyvet ingyen, ha kiteszik sztoriba.

Biztos lesz olyan, aki igy is belemegy, mert miert ne? Plane ha tenyleg jo a konyv

2020. júl. 8. 06:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!