Grill kolbaszt ettem most,lesz valami bajom?
Figyelt kérdés
Keso van mar a zsiros etelekhez es ezert kerdem de megkivantam.Kenyerrel ettem meg paprika,lilahagyma.2020. júl. 6. 21:50
4/8 anonim válasza:
Miért lenne késő bármihez is? Én a munkámból kifolyólag csak késő délután szokok tudni reggelezni. Utána még általában 1x (néha 2x) szoktam enni este (most fejeztem be 10 perce a kajálást), és nem ilyen lájtos féladag kajákat. Így élek már vagy 15 éve, és semmi bajom, sosem éreztem azt hogy rosszul lennék vagy valami. Túl van hájpolva ez az egész dolog. Sokan szokták mondani, hogy este 6 után már nem szabad enni, mert akkor könnyen meghízik az ember. Ha én így tennék, már éhen haltam volna. Nekem az összes étkezésem 6 után van, mégse híztam egy kilót se már vagy 10 éve (77kg vagyok, 178 cm, 35/F).
6/8 anonim válasza:
Semmi az ég-világon. Max megfekszi a gyomrod, ha telezabáltad vele magad.
7/8 anonim válasza:
Bajod akkor lenne tőle, ha valami olyan betegséged lenne pl. epebaj
- de akkor teljesen mindegy lenne, hogy reggel 7-kor, délután 5-kor vagy éjjel 2-kor eszed.
8/8 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle, esetleg rosszul alszol tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!