Nektek mi a kedvenc kolbászotok?
Figyelt kérdés
Melyik márka? Hol kapható? Milyen?
Nekem pick szalámi és a csabai szárazkolbász és a spanyolt chorizo
2019. nov. 7. 22:47
1/15 anonim válasza:
Gyulai és csabai enyhén csípős, jó száraz legyen ez a lényeg.
3/15 anonim válasza:
Tavaj vettem egy 140 kilós disznócskát(kicsit, nem szeretem, ha túl zsíros), elvittem a böllérhez és csinált nekem minden jót. Lett vagy 46 szál kolbász. Nagyon jó volt, épp addig szárította/füstölte, amíg én akartam, csak sózta, meg paprikázta. A boltiakat nem szeretem, mert majdnem mindegyiken érezni a cukrot, ami még nekem is fura, de a nagymamám majd egy órán át panaszkodott épp a múltkor, hogy ő nem érti a maiakat, hát mi van már, hogy a boltban kapható kolbászok édesek.. pedighát biztosan régen is curkozták a kolbászokat páran, de szerintem elmenne emberiség elleni bűntettnek. :))
4/15 anonim válasza:
Pick téli és a paprikás. Amúgy félévente egyszer eszem felvágottat, kolbászt, ilyesmit.
5/15 anonim válasza:
A legtöbb húsételhez is tesznek valami pici édeset(cukrot, mézet, édesbort, gyümölcsöt, stb), nem ördögtől való az. Pikánsabb lesz tőle.
6/15 anonim válasza:
Hát én a házi sült kolbászt hurkaval imadom vasarnap reggel a piacon mustarral, puhakenyerrel es savanyusaggal, meleg teaval! Na eeezert hianyzik Magyarország
7/15 anonim válasza:
Nékem a szomszéd Jóska kolbásza,aranyom.
82N.
9/15 anonim válasza:
Csak a hartai, piacon kapható házikolbász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!