Nektek mi a kedvenc kolbászotok?
Melyik márka? Hol kapható? Milyen?
Nekem pick szalámi és a csabai szárazkolbász és a spanyolt chorizo
Sokan szeretik a puha füstölt kolbászokat. Én nem. Most tévedtem ide, meglepődtem, hogy még mindig a Gyulai van többségében. Plusz egy szavazat a Gyulaira. Ráadásul én valami perverz lehetek, mert mindig olyan szálat kérek, amin látom, hogy ki van száradva. Nem mellesleg olyankor a súlya is kevesebb. Mivel nem olcsó, még spórolok is.
De mivel nem feltétlenül csak füstöltet kérdezel, szeretjük a Debreceni párost is. Vagy az nem számít kolbásznak?:)
Én sem vagyok oda a bolti kolbászokért. A helyi piacon több böllér is árusítja a portékáját. Kóstoltam már mindegyikét és azok közül válogatok.
Érdekes, hogy az egyiknél ez a jobb, a másiknál, meg valami más.
Akinél rendszeresen vásárolok, annál telefonon leadom a rendelést, hogy olyat hozzon, amit 1 hete vett le a füstről.
Nem szeretem a nagyon szárazat. Inkább a frissen füstöltet, amit fél percre a mikróba teszek. Kis levet enged , intenzív az íze.
Van, hogy sütni valót kérek tőle, de azt sem olajban sütöm ki, hanem alufóliával letakarva beteszem a mini grillbe. Sokkal szaftosabb lesz a végeredmény.
Egy másik böllértől meg tepertőt veszek, mert az övé szétomlik a szájban.
A Pick szalámik talán egy más kategóriát képviselnek. Az eredeti Picknél nekem jobban ízlik a Pick Rákóczi szalámi.
De a Pennyben is szoktam venni Pick jellegű téli szalámit, az is egészen jó ízű. Valami független vizsgálatnál, ha jól tudom előbbre sorolták a Pick szaláminál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!