Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nektek mi a kedvenc kolbászotok?

Nektek mi a kedvenc kolbászotok?

Figyelt kérdés

Melyik márka? Hol kapható? Milyen?

Nekem pick szalámi és a csabai szárazkolbász és a spanyolt chorizo

2019. nov. 7. 22:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A házi. A legjobb amit ettem életemben kevert húsból volt, már nem emlékszem pontosan de még tán kecske is volt benne. A múltkor meg ettem szamárkolbászt, na az se volt rossz!
2019. nov. 8. 09:27
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Sokan szeretik a puha füstölt kolbászokat. Én nem. Most tévedtem ide, meglepődtem, hogy még mindig a Gyulai van többségében. Plusz egy szavazat a Gyulaira. Ráadásul én valami perverz lehetek, mert mindig olyan szálat kérek, amin látom, hogy ki van száradva. Nem mellesleg olyankor a súlya is kevesebb. Mivel nem olcsó, még spórolok is.

De mivel nem feltétlenül csak füstöltet kérdezel, szeretjük a Debreceni párost is. Vagy az nem számít kolbásznak?:)

2019. nov. 8. 12:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor hazait akarok enni, akkor általában Száraz Gyulait vagy Gyulai lángolt kolbászt veszek, vagy Pick téliszalámit. Emellett én nagyon szeretem a lengyel kolbászok ízvilágát is, teljesen más, de nem ettem még rosszat.
2019. nov. 8. 14:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok oda a bolti kolbászokért. A helyi piacon több böllér is árusítja a portékáját. Kóstoltam már mindegyikét és azok közül válogatok.

Érdekes, hogy az egyiknél ez a jobb, a másiknál, meg valami más.

Akinél rendszeresen vásárolok, annál telefonon leadom a rendelést, hogy olyat hozzon, amit 1 hete vett le a füstről.

Nem szeretem a nagyon szárazat. Inkább a frissen füstöltet, amit fél percre a mikróba teszek. Kis levet enged , intenzív az íze.

Van, hogy sütni valót kérek tőle, de azt sem olajban sütöm ki, hanem alufóliával letakarva beteszem a mini grillbe. Sokkal szaftosabb lesz a végeredmény.

Egy másik böllértől meg tepertőt veszek, mert az övé szétomlik a szájban.

A Pick szalámik talán egy más kategóriát képviselnek. Az eredeti Picknél nekem jobban ízlik a Pick Rákóczi szalámi.

De a Pennyben is szoktam venni Pick jellegű téli szalámit, az is egészen jó ízű. Valami független vizsgálatnál, ha jól tudom előbbre sorolták a Pick szaláminál.

2019. nov. 8. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Tóalmási
2019. nov. 8. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!