Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szoktál csapvizet inni?

Szoktál csapvizet inni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 16:32
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
lehetőség szerint minél kevesebbet. otthon ivóvíztisztítónk van, munkahelyemen ballonos "forrásvíz". nem hisztizek, ha azt kell innom, de ha választhatok az ásványvíz és a csapvíz közül, akkor ásványvíz. amióta víztisztítónk van egyébként még jobban érzem a klórt a csapvízben, és így nehéz jóízűen inni.
2010. aug. 2. 16:57
 32/34 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt sokban befolyásolja, hogy kinél milyen minőségű a víz, mert nem egyforma városon belül sem. Laktam már olyan helyen, ahol mellékíze volt a víznek, ráadásul a színe is gyanús volt néha. Na ott nem ittam csapvizet. De ahol most lakom, ott finom a víz.
2010. aug. 2. 17:59
 33/34 anonim ***** válasza:
Ha tehetem azt iszom, hűtve még jobb és szinte ingyen van és nem kell palackozni sem.
2010. aug. 3. 18:43
 34/34 anonim ***** válasza:

Én vízszűrővel szűrt vizet iszom.:)

Az ásványvíz nem kifejezetten egészséges, és mióta megtudtam, hogy egy pet palack elkészítéséhez 2dl nyers kőolajat használnak fel...az egész az olajiparról szól sajna, a másik meg, hogy higítják jórészt csapi vízzel. A benne lévő ásványianyag tartalom pedig szintén nem egészséges abban a mennyiségben, ami benne van az esetek 90%ában:(

A sima víz alapból tök jó lenne, de a vízvezeték rendszerek, amiken átfolynak a megtisztítás után, sajna azt eredményezik hogy ugyanúgy szennyezett amit megiszunk...

2010. nov. 2. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!